Antena Meniu Search
x

Video Prima reacție a suspectului în cazul uciderii milionarului din Sibiu, după arestare. Ce a declarat Laurenţiu Ghiţă, după ce a fost prins în Scoția

Unul dintre suspecţii în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner a fost adus noaptea trecută în ţară. Laurenţiu Ghiţă, fost boxer şi cu un cazier plin de furturi, a spus că nu a încercat să fugă. Un alt suspect în dosarul atacului de la Sibiu este în continuare în Belfast şi va fi extrădat. Al treilea bărbat, din gruparea care l-a omorât în bătaie pe Kreiner, este însă de negăsit: i s-ar fi pierdut urma în Franţa, unde fugise cu iubita. 

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 20:11

Vezi și

Discuție reporter - criminal

"Credeai că dacă fugi nu o să te prindă?"

"Dar nu am fost fugit niciunde."

"Nu ai fugit?"

Pe acelaşi subiect

"Nu!"

Datele din anchetă îl contrazic. Laurenţiu Ghiţă a ieşit din ţară pe 13 noiembrie, la doar o săptămână după atacul de la Sibiu. A vrut să se ascundă în Scoţia, dar a fost reperat de poliţişti în portul Stanraer. Cristian Minae a fost prins la Belfast, în Irlanda de Nord. Al treilea om din grupare, Cosmin Costinel Zuleam, e încă de negăsit: a fugit din ţară cu iubita lui.

O cameră de supraveghere i-a surprins pe stradă pe toţi trei în noaptea crimei

O cameră de supraveghere i-a surprins pe stradă pe toţi trei în noaptea crimei. Purtau cagule, iar bărbatul în geacă gri îşi ţine pistolul la vedere. La un moment dat se întoarce spre cel care rămâne în urmă ca să-i dea indicaţii. Ar fi fost chiar Laurenţiu Ghiţă, fostul boxer.

Bărbaţii au reuşit să intre în vila omului de afaceri pe un geam al garajului. L-au găsit pe Adrian Kreiner dormind pe canapea, l-au lovit cu pumnii şi picioarele, iar apoi l-au legat cu mâinile la spate prin metoda Arbatachar, o formă de tortură extremă.

Fiica milionarului ar fi auzit de la etaj zgomote şi a ieşit să vadă ce se întâmplă. Doi dintre atacatori au văzut-o şi au fugit după ea. Tânăra a încercat să se ascundă în dressing şi să sune la 112, însă bărbaţii au spart uşa. Chiar Laurenţiu Ghiţă i-ar fi pus arma la tâmplă.

Al treilea suspect este de negăsit

Bărbaţii au fugit cu ceasuri în valoare de 200.000 de euro. Cei trei riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat şi tâlhărie.

În ultima săptămână, în ţară au mai fost aduşi şi alţi 7 fugari din Germania, Finlanda, Olanda şi Marea Britanie.

Doi dintre cei 3 suspecți de crimă în cazul omului de afaceri din Sibiu, ucis în bătaie, au fost găsiți. Unul dintre aceștia, Laurențiu Ghiță, a fost prins in Scoția și adus în țară. Al treilea, însă, este de negăsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Prima reacție a suspectului în cazul uciderii milionarului din Sibiu, după arestare. Ce a declarat Laurenţiu Ghiţă, după ce a fost prins în Scoția