Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marian, iubitul Alexandrei, nu crede că fata este moartă. Familia Măceşanu a cerut ca băiatul să fie audiat

Avocatul familiei Măceşanu cere audierea iubitului Alexandrei. Cererea a fost depus în această dimineață la procurorii DIICOT, care urmează să decidă dacă o acceptă sau nu.

de Veronica Micu

la 27.09.2019 , 11:55

Părinţii Alexandrei Măceşanu cer ca iubitul fetei, Marian, să fie audiat de procurorii DIICOT - Libertatea / Facebook

Avocatul familiei Măceşanu cere audierea lui Marian, iubitul Alexandrei. Cererea a fost depus în această dimineață la procurorii DIICOT, care urmează să decidă dacă o acceptă sau nu.

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceaşanu, a făcut o solicitare la DIICOT prin care le cere procurorilor să-l audieze pe iubitul Alexandrei.

Părinţii fetei cred că tânărul ar putea oferi informaţii esenţiale despre ziua în care fiica lor a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Articolul continuă după reclamă

"Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24 iulie. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare (...). Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva", a declarat avocatul Aurel Moldovan la o emisiune TV. 

Iubitul Alexandrei: "Mă voi prezenta, de ce nu"

Marian, iubitul Alexandrei Măceaşanu, a declarat că se va prezenta la audieri dacă va fi chemat.

"În ziua aceea, urma să mă întâlnesc cu ea (n.r. Alexandra), am vorbit doar atunci, pe urmă nu mi-a mai răspuns la telefon. Încă nu am fost că voi fi audiat, dar mă voi prezenta, de ce nu", a afirmat tânărul la România TV.

Băiatul crede că Alexandra nu este moartă.

"Nu aţi văzut ce s-a întâmplat, nu cred că este moartă, nimeni nu crede că e moartă", a mărturisit Marian. El a mai spus că este posibil ca Dincă s-o fi dus pe fată undeva.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Marian, iubitul Alexandrei, nu crede că fata este moartă. Familia Măceşanu a cerut ca băiatul să fie audiat