Antena Meniu Search
x

Mărturia în lacrimi a învăţătorului Mariei, una dintre cele patru fete care au murit la Jibou: 'E mare păcat. Ne mor tinerii' (Video)

Maria Şteţ, una dintre cele patru studente care au murit în teribilul accident de la Jibou, a fost înmormântată, astăzi, în rochie de mireasă, în localitatea natală din Maramureş.

Mărturia în lacrimi a învăţătorului Mariei, una dintre cele patru fete care au murit la Jibou
Mărturia în lacrimi a învăţătorului Mariei, una dintre cele patru fete care au murit la Jibou - Observator

Maria Şteţ, una dintre cele patru studente care au murit în teribilul accident de la Jibou, a fost înmormântată, astăzi, în rochie de mireasă, în localitatea natală din Maramureş.

Sute de rude, prieteni şi oameni din sat au condus-o pe Maria pe ultimul drum în localitatea Şugatag.

La slujba oficiată de mai mulţi preoţi a participat şi învăţătorul Mariei.

Bărbatul a povestit în lacrimi, pentru Observator, momentele de tristeţe profundă prin care comunitatea trece în aceste zile.

"Maria era o fată extraordinară. Un înger. Nu găsesc cuvintele potrivite. Regretăm nespus tot ce s-a întâmplat. În fiecare an, de Crăciun, venea alături de colegele ei şi ne colindau. A fost o bucurie pentru mine să le văd împlinite şi uite că odată cu absolvirea facultăţii s-a întâmplat tragedia. Păcat mare. Ne mor tinerii", a declarat Vasile Pop, fostul învăţător al Mariei Şteţ.

Ieri, în aceeaşi localitate a fost înmormântată şi Mădălina Pârja, o altă studentă care şi-a pierdut viaţa în teribilul accident de la Jibou.

Potrivit tradiţiei din Maramureş, înainte de slujba de înmormântare, preoţii au făcut şi o slujbă specială de nuntă pentru fete pentru că acestea nu au fost măritate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Mărturia în lacrimi a învăţătorului Mariei, una dintre cele patru fete care au murit la Jibou: 'E mare păcat. Ne mor tinerii' (Video)