Antena Meniu Search
x

Mărturii teribile în cazul crimei din Oradea. Sorin Rogia i-a zdrobit capul prietenului său cu 20 de lovituri de ciocan, după o discuţie despre "lume, viaţă şi credinţă"

Presa bihoreană dezvăluie noi mărturii din dosarul oribilei crime comise de Sorin Rogia, apărute după prinderea asasinului.

Presa bihoreană dezvăluie noi mărturii din dosarul oribilei crime comise de Sorin Rogia, apărute după prinderea asasinului, care se ascundea într-un vagon dezafectat din Gara Timişoara.

Tânărul Radu Bogdan, în vârstă de 27 de ani, a murit nevinovat, ucis cu sălbăticie de cel mai bun prieten, cunoscut pentru tulburările sale psihice şi pornirile violente. 

Într-o discuţie despre "lume, viaţă şi credinţă", purtată pe o bancă în parc, Rogia i-a aplicat brusc peste 20 de lovituri cu un ciocan.

Potrivit ultimelor informaţii din dosar, dezvăluite de ebihoreanul.ro, Rogia ar fi luat ciocanul de acasă cu gândul să amenajeze un adăpost de ploaie pe malul Peţei, dar pe care l-a transformat în armă "din greşeală".

În cererea de arestare a lui Sorin Rogia, pentru a evidenţia pericolul reprezentat de acesta, Parchetul a arătat că "inculpatul a comis o infracţiune de extremă violenţă", "pe timp de noapte", iar prin lăsarea în libertate "ar putea comite noi fapte penale ori ar declanşa reacţii puternice în rândul opiniei publice".

În plus, există şi antecedentele penale ale individului, judecat pentru numeroase vandalizări prin incendiere, dar şi cele medicale, Rogia fiind luat în evidenţă pentru "probleme cu capul".

Sorin Ioan Rogia, acuzat că şi-a ucis prietenul, pe tânărul Radu Bogdan, pe malul Peţei, în Oradea, în dimineaţa zilei de 9 noiembrie, a fost prins în noaptea de 20 noiembrie, în Gara de Nord din Timișoara, de unde ar fi plănuit să fugă în Serbia.

Vezi mai jos imagini cu momentul în care Sorin Rogia este scos din postul celor de la Transporturi Feroviare, în Gara de Nord din Timişoara:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mărturii teribile în cazul crimei din Oradea. Sorin Rogia i-a zdrobit capul prietenului său cu 20 de lovituri de ciocan, după o discuţie despre "lume, viaţă şi credinţă"