Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Suspectul în cazul crimei de la Șotrile este de negăsit. Tânărul care şi-ar fi ucis iubita adolescentă, dat în consemn la frontieră

Zeci de poliţişti şi jandarmi îl caută pe principalul suspect în cazul oribilei crime de la Şotrile, în Prahova. Matei Laurenţiu, de 21 de ani, şi-ar fi ucis iubita de numai 17 ani, fata fiind găsită moartă sâmbătă dimineaţă, chiar în casa acestuia.

de Veronica Micu

la 29.09.2019 , 11:05

Tânărul şi-ar fi ucis iubita de 17 ani cu toporul Suspectul în cazul crimei de la Șotrile este de negăsit. Tânărul care şi-ar fi ucis iubita adolescentă, dat în consemn la frontieră

Zeci de poliţişti şi jandarmi îl caută pe principalul suspect în cazul oribilei crime de la Şotrile, în Prahova. Matei Laurenţiu, de 21 de ani, şi-ar fi ucis iubita de numai 17 ani, fata fiind găsită moartă sâmbătă dimineaţă, chiar în casa acestuia.

Fata de 17 ani a fost găsită moartă, sâmbătă dimineaţă, în casa iubitului ei din cartierul Plaiul Câmpinii. 

Adolescenta din comuna prahoveană Şotrile a fost descoperită fără suflare, cu multiple răni pe corp şi cu gâtul tăiat, chiar în casa iubitului ei, Laurenţiu Matei.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul de 21 de ani este de negăsit, fiind căutat de poliţie.

Supectul de crimă, dat în consemn la frontieră

Oamenii legii au instituit filtre în judeţ, tânărul fiind dat şi în consemn și la frontieră.

„În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova și se efectuează cercetarea la fața locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenați și jandarmii, în vederea depistării persoanei bănuite”, a precizat IPJ Prahova.

Bărbatul suspectat de crimă nu e la prima tentativă de omor.

În luna mai, ar mai fi încercat să-şi omoare iubita. Atunci, autorităţile l-au lăsat în libertate, iar procurorul de caz a emis un ordin de protecţe. Tânăra, însă, s-a întors de bunăvoie la iubitul ei, iar cei doi s-au mutat împreună.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Suspectul în cazul crimei de la Șotrile este de negăsit. Tânărul care şi-ar fi ucis iubita adolescentă, dat în consemn la frontieră