Antena Meniu Search
x

Mesajul Raiffeisen Bank pentru clienți cu privire la aderarea României la Schengen

Zdenek Romanek, CEO RaiffeisenBank România, a transmis un mesaj cu privire la aderearea României la spațiul Schegen și spune că instituția bancară pe care o conduce susține țara noastră în demersul său. 
 

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 21:54

Mesajul Raiffeisen Bank pentru clienți cu privire la aderarea României la Schengen

"Dragi clienți,

Datorită încrederii pe care ne-o acordați, suntem azi o bancă puternică, bine capitalizată, cu o poziție de lichiditate solidă. Fără îndoială, împreună, ne vom continua dezvoltarea și în 2023, pe aceste fundamente sănătoase.

Raiffeisen Bank susține aderarea României la spațiul Schengen

În ultimele două săptămâni, alături de cei 5.000 de colegi din Raiffeisen Bank, am trecut printr-o perioadă marcată de multă nemulțumire, generată de contextul aderarii la spațiul Schengen.

Pe acelaşi subiect

Susținem pe deplin aderarea României la spațiul Schengen. Ne-am luat un angajament ferm pentru sprijinirea autorităților în următoarele etape ale procesului. Știm că și dumneavoastră, clienții noștri, sunteți dezamăgiți de acest rezultat intermediar.

Echipa din Raiffeisen a discutat despre această situație cu unii dintre clienții nostri, cei care și-au exprimat deschis nemulțumirea. A vorbit cu fiecare dintre ei. Sincer, ca de la români la români, care își doresc ce e mai bine pentru țară și pentru dezvoltarea ei.

Suntem o bancă în care lucrează buni profesioniști români, care vin la serviciu să răspundă nevoilor dumneavoastră – prin servicii digitale simple și prin consultanța financiară menită să vă susțină proiectele personale sau de business.

Vă doresc Sărbători fericite și un an nou cu bine! Vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordați iîn fiecare zi!", a transmis Zdenek Romanek. 

Antreprenorii români, reacţii în semn de protest faţă de decizia Austriei

Supăraţi pe vetoul Vienei, antreprenorii români au început un boicot economic faţă de decizia Austriei. Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din ţară a anunţat, după aflarea rezultatului de la Bruxelles, că nu va mai prelungi niciun contract cu firme care au acţionariat austriac. Iar Dimitrie Muscă, proprietarul unui holding din Arad, care rula 25 de milioane de euro anual printr-o bancă austriacă, se aliniază protestului.

Supărat, unul dintre cei mai mari fermieri anunţă închiderea conturilor la băncile austriece şi îi sfătuieşte pe români să nu mai cheltuie bani pe produse austriece sau pe excursii în această ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mesajul Raiffeisen Bank pentru clienți cu privire la aderarea României la Schengen