Antena Meniu Search
x

MISTERUL incendiului de la depozitul de lângă București. Mii de documente ale unor mari bănci din România s-au făcut SCRUM

Un depozit de arhive de lângă Bucureşti arde de mai bine de 24 de ore. Un sistem de stingere ultraperformat, şi-apoi 100 de pompieri, 15 echipaje de stingere a incendiilor şi 5 autoscări nu au reuşit să lichideze toate focarele.

Vezi și

Un depozit de arhive de lângă Bucureşti arde de mai bine de 24 de ore. Un sistem de stingere ultraperformat, şi apoi 100 de pompieri, 15 echipaje de stingere a incendiilor şi 5 autoscări nu au reuşit să lichideze toate focarele.

O mie de metri pătraţi au fost afectaţi de incendiu, iar misiunea pompierilor a devenit aproape imposibilă de când pereţii depozitului s-au prăbuşit.

În interior, mii de documente ale unora dintre cele mai mari bănci din ţara noastră s-au făcut scrum.

Ca o cutie goală, care arde mocnit. Aşa arată acum, de sus, complexul pentru depozitarea arhivelor.

Înainte de izbucnirea incendiului, era privit drept unul dintre cele mai moderne de la noi din ţară. Cu un sistem de stingere a incendiilor ultraperformant.

În toate clădirile, puteau fi stocate 4 milioane de bibliorafturi. De altfel, aici şi-ar fi ţinut arhivele mai multe companii, bănci şi societăţi de asigurări.

După ce s-a aprins focul, actele oficiale s-au făcut scrum. 100 de pompieri au încercat să stingă flăcările care ameninţau şi alte clădiri din imprejurimi.

Pereţii clădirii au cedat la câteva ore de când incendiul a fost anunţat, iar acest lucru a îngreunat munca pompierilor.

Pompierii sunt în continuare la faţa locului, pentru a stinge ultimele focare rămase şi pentru a securiza zona.

Societatea comercială era autorizată de pompieri pentru a-şi desfăsura activitatea încă din iunie 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » MISTERUL incendiului de la depozitul de lângă București. Mii de documente ale unor mari bănci din România s-au făcut SCRUM