Antena Meniu Search
x

Adevaratul ucigaş al şefului clanului Duduianu se află în libertate, susţine fiul lui Emi Pian (Video)

Epopeea morţii liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, este departe de a se fi încheiat. La o săptămână de la omor, poliţiştii au făcut o singură arestare: nepotul lui Napi Rinu, şeful clanului rival. După ce şi-au îngropat liderul, Duduienii dezgroapă securea războiului. Într-un interviu în exclusivitate pentru Observator, fiul şi fratele lui Emi Pian dezvăluie că adevăratul criminal e liber şi cer Poliţiei să le facă dreptate.

de Redactia Observator

la 10.08.2020, 19:27

Vezi și
  • Emi Pian a murit în urmă cu aproximativ o săptămână.
  • Liderul clanului Duduienilor a fost înmormântat duminică.

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian: Băiatul ăsta ne aştepta cu briceagul, ne aşteptau toţi afară şi lui tata i-a spus îţi iau viaţa, vă omor, vă omor.

În faţa unui tablou uriaş cu Emi Pian, în ziua în care liderul Duduienilor a fost condus pe ultimul drum, fiul şi fratele său au povestit, în exlusivitate pentru Observator, propria versiune asupra evenimentelor.

Ei susţin că erau într-un conflict mocnit de mai mulţi ani cu clanul condus de Napi Rinu. Iar uciderea lui Emi Pian ar fi fost premeditată. 

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian: Totul a început acum 3-4 luni, de când se juca barbut la Napi acasă, în Colentina. Am auzit foarte multe vorbe unde ar fi zis Napi că trebuie să mănânce bătaie tata, că tata trebuie să fie bătut.

Lupta s-a dat pe banii, spun ei. Mai exact, afacerile şi zonele de influenţă ale celor două clanuri s-ar fi suprapus. 

Nicolae Bratu, fratele lui Emi Pian: Și au spus aşa - Cum scăpăm de Emi să facem bani? Se făceau 7-8 mii de euro pe zi, între 7 şi 12 mii pe zi. Nu au ştiut cum să scape de Emi ca să evolueze ei.

Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, cunoscut drept "Richard", este principalul suspect din ancheta Poliţiei şi singurul arestat. Duduienii spun că tânărul de 26 de ani era pus pe scandal înainte să înceapă partida de barbut din Giuleşti, care i-a fost fatală lui Emi Pian. 

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian: S-a ridicat copilul ăsta şi a spus că, de faţă cu el, nu are cum să vorbească absolut nimeni, că el nu lasă capul jos în faţa la nimeni, că el e şmecher. Noi am plecat de acolo. Am ajuns în Giuleşti, unde ne-am întâlnit cu ai noştri, cu familia noastră. Ne-am întors înapoi, acolo băiatul ăsta ne aştepta cu briceagul, ne aşteptau toţi afară, şi lui tata i-a spus îţi iau viaţa, vă omor, vă omor. 

Nicolae Bratu, fratele lui Emi Pian: Îi cunoaştem foarte bine pe aceşti oameni, nu sunt de aceaşi etnie romă ca noi, nu sunt atât de evoluaţi, civilizaţi, au rămas pădurari. S-au dus Graţian, fratele meu, şi Ciprian. Când au ajuns acolo l-a găsit, l-a văzut pe Emi. Ce-ai făcut? M-a tăiat, m-a tăiat. I-a zis hai urcă, urcă la maşină. 

Emi Pian a murit la o oră după ce a ajuns în spital. O lovitură în zona femurului i-ar fi fost fatală. Clanul Duduianu spune că nu se va răzbuna. Cu o condiţie: Poliţia să le facă dreptate. 

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian: Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni. Pentru noi nu are valoare să omorâm pe cineva. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu şi de Poliţia Română.

Duduienii nu cred că tânărul Richard l-a ucis pe Emi Pian. Susţin că a fost scos la înaintare pentru că are probleme medicale şi nu va putea fi tras la răspundere. Mai mult, pariază pe faptul că adevăratul criminal e liber. 

Nicolae Bratu, fratele lui Emi Pian: Ei au fost de acord toţi. Tu trebuie să îl aţâţi pe Emi, să te iei de Emi, trebuie să îl tai şi în caz de ceva tu l-ai tăiat. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat o singură persoană? Au fost 11 oameni acolo. Ceilalţi 10 de ce nu sunt arestaţi?

Ancheta Poliţiei încă nu s-a încheiat. Abia ia avânt. De la prima oră a dimineţii, membrii clanului Rinu s-au încolonat la audieri la Serviciul Omoruri din Capitală. Poliţiştii vor să stabilească firul evenimentelor care au culminat cu înjunghierea mortală a liderului Duduienilor. Fără succes deocamdată. 

Surse din anchetă spun că dau declaraţii contradictorii. Unii spun că s-ar fi luat de la o femeie, alţii că ar fi fost un conflict pornit de la barbut. Cea mai plauzibilă ipoteză rămâne aceea că totul a pornit pentru că ambele clanuri au împrumutat cu camătă aceaşi persoană. 

Clanul Duduianu face legea în Sectorul 2 al Capitalei, în cartiere precum Fundeni şi Pantelimon. A revenit în atenţia publică luna trecută, după ce mai mulţi manelişti, printre care Florin Salam şi Nicolae Guţă, ar fi reclamat faptul că au fost şantajaţi să le cânte gratis la petreceri. Emi Pian a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare pentru şantaj şi cămătărie în 2017. Anul trecut, imediat după ce a ieşit din penitenciar, a dat o petrecere cu sute de invitaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adevaratul ucigaş al şefului clanului Duduianu se află în libertate, susţine fiul lui Emi Pian (Video)