Antena Meniu Search
x

Moment emoţionant la parada de Ziua Naţională. Un tânăr militar şi-a cerut iubita în căsătorie! "Depun jurământul iubirii" (Video)

Moment emoţionant la festivităţile organizate în Parcul 1 Decembrie din Oradea, cu prilejul Zilei Naţionale.

Moment emoţionant la festivităţile organizate în Parcul 1 Decembrie din Oradea, cu prilejul Zilei Naţionale.

După discursul prefectului, care a dat citire mesajului premierului Tudose, militarul Adrian Pal a cerut voie reprezentantului Guvernului în teritoriu să îşi ceară iubita, pe numele ei Minodora Maria Tărău, în căsătorie.

Prefectul a încuviinţat, după care tânărul a îngenuncheat, iar fata a izbucnit în plâns. De altfel, inclusiv cei din public au fost mişcaţi de gestul tânărului.

"Pe data de 25 octombrie 2012, am depus jurământul de credință față de țară, față de România. Astăzi, 1 decembrie 2017, în faa dumneavoastră și a tuturor celor prezenți, vreau să depun jurământul iubirii. JUR să te iubesc din toată inima, din tot sufletul și cu toată puterea mea. Așa să-mi ajute Dumnezeu. Domnișoară Tărău Minodora Maria, vrei să fii soția mea"?

Răspunsul fetei a fost prompt și hotărât. DA!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambii au 24 de ani şi sunt din Oradea. Ei au povestit presei locale că s-au cunoscut în liceu. Au fost colegi în clasa a noua, la Liceul Teoretic Lucian Blaga, după care nu s-au mai văzut vreme de 7 ani. "Acum suntem împreună de 2 ani şi 8 luni", a spus Adrian.

Adrian Pal este sublocotenent încadrat la Centrul Județean Militar Bihor, iar Minodora Maria Tărău este psiholog. Aceștia au mai spus că încă nu au stabilit data nunții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Moment emoţionant la parada de Ziua Naţională. Un tânăr militar şi-a cerut iubita în căsătorie! "Depun jurământul iubirii" (Video)