Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care locatarii blocului care a explodat din Suceava s-au întors la apartamentele lor. O femeie a izbucnit în plâns: "Vai, ce mă doare inima"

Au izbucnit în lacrimi când au văzut cum arată apartamentele lor după explozie! Locatarii din blocul de la Suceava care a sărit luni în aer au intrat astăzi pentru prima dată după nenorocire în locuinţe. Autorităţile le-au permis să stea numai câteva minute. Se tem că toată clădirea se poate nărui. După proprietari, au inspectat blocul specialiştii în protecţie anti-explozivă, ca să înţeleagă ce s-a întâmplat acolo.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 19:42

Vezi și

O cameră de supraveghere arată cât violentă a fost explozia care a spart liniştea nopţii ora patru. Bucăţi mari de beton au căzut peste tot, iar un bărbat a fost aruncat din casă de suflu, cu tot cu perete. Dezastrul de afară nu sugerează nici pe departe amploarea distrugerilor din interior. 28 de apartamente au fost afectate de explozie, iar 38 de locatari, evacuaţi.

Primele cercetări arată că deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze

Fiul proprietarilor apartamentului în care s-a produs explozia nu ştie să fi fost probleme cu gazele în apartamentul părinţilor. Şi-a pierdut tatăl în explozie, mama este rănită, şi aşteaptă să poată vorbi cu ea ca să afle mai multe.

Proprietarii apartamentelor zguduite de explozie au intrat miercuri, 7 decembrie, în locuinţe, ca să îşi recupereze din lucruri. Pompierii i-au însoţit la fiecare pas, gata să îi ajute dacă se năruia vreun perete peste ei. Au ieşit cu câteva haine ude într-un sac de plastic.

Pe acelaşi subiect

Femeie: Vai, ce mă doare inima după anii mei, uitaţi cum am ajuns

Locatar: Ne-a oferit cineva o locuinţă, dar n-aveam nimic şi-am luat pături şi plapumă, că e locuinţa goală. I-a fost milă de noi că am rămas pe străzi.

Experţi de la Institutul de Cercetare pentru Protecție Antiexplozivă au făcut astăzi măsurători în blocul afectat, ca să afle cât de serios este avariată structura de rezistenţă. Primele cercetări arată că deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, care s-au aprins când un locatar a prins lumina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Momentul în care locatarii blocului care a explodat din Suceava s-au întors la apartamentele lor. O femeie a izbucnit în plâns: "Vai, ce mă doare inima"