Antena Meniu Search
x

Video Momentul scandalos în care mascaţii au descins la o adresă greşită şi au intrat cu forţa în casa unor femei din Ilfov

Dacă în cazul tragediei de la Oneşti, mascaţii au aşteptat până în momentul în care agresorul a început să îi înjunghie pe bărbaţii luaţi ostatici, atunci când gafează aceştia nu mai aşteaptă să se asigure că dau năvală în casa care trebuie.

de Monica Palade

la 04.03.2021, 15:56

Momentul scandalos în care mascaţii au descins la o adresă greşită şi au intrat cu forţa în casa unor femei din Ilfov

Aşa se face mascaţii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au descins în dimineaţa zilei de miercuri, 3 martie, la o adresa greşită din Clinceni, judeţul Ilfov. Aceştia au intrat cu forţa în curtea unei femei care spune că a şi fost bruscată de trupele speciale.

Femeia şi fiica sa locuiesc în Ilfov şi s-au trezit cu mascaţii în curte încă de la primele ore ale dimineţii. Cele două au fost trezite din somn, ameninţate cu arma, până când trupele de intervenţie şi-au dat seama că se află în locul greşit.

Au confundat casa

De fapt, casa vizată de acţiunea de amploare se afla chiar în spatele locuinţei celor două. Femeia povesteşte că ar fi cerut explicaţii şi a sunat la 112, dar nimeni nu a lămurit-o ce se întâmplă.

Mai mult, mascaţii ar fi ameninţat-o că îi împuşcă animalul de companie. Conducerea Poliţiei Române a anunţat că va investiga intervenţia.

„Mascaţii ne-au bruscat, ne-au ameninţat cu armele lor, au vrut să ne împuşte câinele care ne păzeşte (şi pe noi: "vă împuşcăm şi pe dumneavoastră dacă nu luaţi câinele"). Mascaţii ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat liniştiţi către adresa corectă, certându-ne aspru că e vină noastră deoarece nu avem numărul imobilului scris pe poartă.

Erori şi abuzuri. Se caută dreptate în justiţie

Probabil aşa au fost de vină şi sărmanii ostatici de la Oneşti. La fel şi biata Alexandra de la Caracal şi mulţi, mulţi alţii. Mă gândesc de ce sunt familiile altora şi familia mea de vină pentru faptul că mascaţii şi Poliţia Română sunt plătiţi la greu din banii publici, dar nu sunt capabili să descindă la adresa corectă pentru a-şi îndeplini misiunile.

Eu şi mama mea ne dorim că întreagă ţară să afle cum instituţiile statului nu îşi asumă nici o greşeală, dar comit erori extrem de grave şi abuzuri inimaginabile zilnic, provocând victime. Menţionez că personalul de la 112 s-a comportat nedemn, ei sunt mereu grăbiţi şi tot ce reclamăm se pare că e din vină noastră, iar pe ei ii cam deranjăm", a scris fiica minoră a femeii abuzate, într-un comentariu pe Facebook.

Femeia este decisă acum să îşi facă dreptate în instanţă pentru gafa mascaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momentul scandalos în care mascaţii au descins la o adresă greşită şi au intrat cu forţa în casa unor femei din Ilfov