Antena Meniu Search
x

Motociclist de 27 de ani, rănit grav după manevra greşită în trafic a unei tinere, în Bucureşti

O clipă de neatenţie a unei şoferiţe îi putea fi fatală unui motociclist. Tânăra nu s-a asigurat la ieşirea dintr-o parcare şi a intrat violent în motocicletă, care, după impactul puternic a luat foc. Bărbatul de 27 de ani a ajuns la spital în stare foarte gravă.

de Alexandra Duminică

la 06.09.2020, 11:03

Vezi și
  • Motociclistul a fost aruncat prin aer câţiva metri.
  • Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 23.00 în zona Trafic Greu din Bucureşti. Martorii spun că tânăra de 23 de ani a ieşit cu maşina din parcarea unui complex comercial din zonă fără să se asigure.

Şoferul maşinii a ieşit de pe strada lovindu-l puternic pe motociclistul care se deplasa regulamentar. În urma impactului, motociclistul a fost aruncat prin aer câţiva metri, iar motorul s-a aprins. 

Martor: Eu am frânat, vă daţi seama, pentru că mi-era frică că dacă am prins apă, şi aşa am prins un pic de apă, o să cad şi eu. După care am văzut doar foc şi am văzut pielea albă pentru că i-a zburat geaca, i-a trecut peste cap în momentul în care a căzut. 

Speriat, martorul, şi el motociclist, a ajuns repede la locul accidentului în speranţa că poate ajuta victima. 

Bărbatul de 27 de ani era în în stop cardio-respirator când a ajuns martorul la el. Norocul lui a fost că la câteva sute de metri este o cazarmă de pompieri. Iar o autospecială care tocmai pleca în misiune a văzut accidentul şi a oprit. 

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București: A fost găsit în stare foarte gravă, fără puls. S-au înteprins manevrele de resuscitare, iar în sprijinul echipajului SMURD a venit şi un echipaj cu medic. 

După ce şi-a recăpătat pulsul, motociclistul a fost transportat la Spitalul Universitar cu leziuni şi fracturi grave. Şi şoferiţa a fost consultată de medici. Cu toate că n-a fost rănită, martorii spun că era în stare de şoc. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motociclist de 27 de ani, rănit grav după manevra greşită în trafic a unei tinere, în Bucureşti