Antena Meniu Search
x

Muzicieni din mai multe generaţii au concertat în cel mai mare festival al verii din Marea Britanie

Muzicieni din mai multe generaţii au urcat pe scenă la deschiderea primului mare festival al verii din Marea Britanie, cel de pe insula Wight

Vezi și

Muzicieni din mai multe generaţii au urcat pe scenă la deschiderea primului mare festival al verii din Marea Britanie, cel de pe insula Wight

De la veteranii din Fleet-wood Mac până la vedeta momentului, Pharrell Williams, toţi interpreţii au entuziasmat miile de spectatori ai festivalului. 

Billy Idol a fost cel ce a reprezentat, cu succes, muzica anilor 80 la deschiderea festivalului de pe insula Wight. Au urmat britanicii din grupul Blur, care au încins atmosfera la fel ca în perioada lor de glorie, anii 90.

Pharrell Williams şi-a adus marele hit "Happy" şi pe scena de pe insula Wight. Şi a mai adus, pentru a-l acompania, câţiva copii şi adolescenţi, dintre care unul cu totul deosebit: un băiat premiat de o fundaţie umanitară pentru devotamentul cu care-şi ajută mama la îngrijirea unei surori mai mici, autiste şi grav bolnave.

Aceeaşi fundaţie a beneficiat de fondurile colectate de organizatori din vânzarea unor măşti cu chipul lui Jimi Hendrix. Spectatorii au fost invitaţi să poarte măştile atât ca omagiu pentru Hendrix, care a cântat pe insula Wight cu puţin înaintea morţii sale, cât şi pentru a intra în Cartea Recordurilor.

Iar după interpreţi emblematici ai prezentului, ai anilor 80 şi 90, concertul a fost încheiat de rockerii de la Fleetwood Mac, care au ilustrat, cu succes, anii 70. Britanicii amatori de muzică bună se vor întâlni din nou, luna aceasta, la un alt celebru festival, cel din Glastonbury.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Muzicieni din mai multe generaţii au concertat în cel mai mare festival al verii din Marea Britanie