Antena Meniu Search
x

Video "Nici n-am observat că a intrat în mine". Dubă strivită ca într-o menghină, între două TIR-uri, pe un drum din Mureș

Accident teribil, noaptea trecută, pe o şosea din localitatea Bălăușeri, judeţul Mureş. O autoutilitară a fost strivită ca într-o menghină, între două TIR-uri, după ce şoferul primului mastodont a vrut să evite o vulpe apărută pe şosea, iar ceilalţi doi conducători auto, aflaţi în spate, n-au mai putut frâna la timp. O femeie care se afla pe locul din dreapta în autoutilitară a fost rănită grav şi transportată la spital. 

de Sorin Tanţoş

la 11.01.2023, 08:11

Vezi și

Şoferul primului TIR a avut doar câteva secunde pentru a decide ce are de făcut. A hotărât să tragă de volan, spre banda a doua, pentru a salva viaţa unei vulpi care traversa şoseaua. Pe acea bandă venea din spate o autoutilitară, iar bărbatul care se afla la volan n-a mai avut timp să frâneze. A intrat violent în remorca TIR-ului şi a fost lovit şi din spate de un alt TIR.

Șofer autoutilitară: A trecut de pe prima bandă, pe a doua. Am încercat să-l evit un pic. A venit acela din spate, care nu a mai apucat să pună frână şi m-a lovit din spate. În spate tot camion era. 

Dacă pentru autoutilitară impactul a fost devastator, şoferul TIR-ului n-a simţit nimic. 

Șofer TIR: Eu nici nu am observat sincer, eu doar am observat că stopurile nu merg. Nici n-am observat că a intrat în mine. Eu când urc în pantă cu 22 de tone şi intră puţin în mine.

Pe acelaşi subiect

Participant la trafic: Decât să faci un accident mai bine loveşti vulpea.

În dubă se afla şi soacra şoferului, pasageră pe locul din dreapta. Femeia a fost grav rănită

Dorin Florea, ISU Mureş: Este vorba vorba de o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 52 de ani, care a fost extrasă cu sprijinul SVSU Acăţari şi predată echipajului de terapie intensivă în vederea transportării la UPU Târgu Mureş. Celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat transportarea la UPU. 

Șofer autoutilitară, despre soacra sa: A dus-o la spital pentru nişte investigații. Au sărit ceva cioburi şi s-a zgâriat la faţă, s-a tăiat, dar nu a fost încarcerată.  

Liana Zaharia, medic primar medicină de urgență: Un traumatism cranio-cerebral, policontuzionată. Se află sub investigaţii, stabilă respirator şi hemodinamic.

Traficul a fost blocat mai bine de o oră şi jumătate în zona în care s-a petrecut accidentul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Nici n-am observat că a intrat în mine". Dubă strivită ca într-o menghină, între două TIR-uri, pe un drum din Mureș