Antena Meniu Search
x

Video Noapte de foc în România: Hotel în flăcări în Brașov, o mamă și un fiu au murit arși în Dâmbovița. Incendii și în Galați și Maramureș

Au fost incendii în mai multe locuri din ţară noaptea trecută. În localitatea braşoveană Rupea, zeci de oameni au trecut prin clipe de groază după ce acoperişul hotelului în care erau cazaţi a luat foc. Iar în Dâmboviţa, mamă şi fiu au ars in propria locuinţa. 

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 20:49

Vezi și

În câteva minute, acoperişul hotelului era înghiţit de flăcări. Sufocaţi de fum şi de aerul fierbinte, înspăimântaţi, turiştii cazaţi acolo şi-au văzut moartea cu ochii. O femeie a făcut un atac de panică. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Toţi cei 30 de clienţi cazaţi au reuşit să se salveze la timp din calea flăcărilor.

La 30 de kilometri distanţă de Rupea, un alt incendiu

Mai multe adăposturi de animale au fost mistuite de flăcări în localitatea Ticuşu Nou. A fost nevoie de şapte autospeciale cu apă şi spumă ca să stingă incendiul care s-a extins pe mai bine de 500 de metri pătraţi. 

Pe acelaşi subiect

În localitatea Şelaru, judeţul Dâmboviţa, mamă şi fiu au ars de vii, după ce locuinţa lor a luat foc. Vecinii au alertat pompierii, dar femeia de 82 de ani, nevăzătoare, şi fiul ei de 44 de ani nu au mai avut nicio şansă. 

Incendii și în Galați și Maramureș

Tot aseară, în localitatea gălăţeană Vânători, a luat foc o hală de reparaţii şi întreţinere auto. Două ore s-au luptat pompierii pentru a stinge flăcările. Incendiul ar fi pornit de la jarul căzut dintr-o sobă. 

Mireşul Mare, Maramureş. Zeci de navetişti au trecut tot ieri prin spaima vieţii lor, după ce din locomotiva trenului în care se aflau a început să iasă fum. Fumul a ieşit de un cablu electric de lângă motor care a luat foc. După stingere, trenul a continuat călătoria şi a ajuns la destinaţie cu o întârziere de o oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noapte de foc în România: Hotel în flăcări în Brașov, o mamă și un fiu au murit arși în Dâmbovița. Incendii și în Galați și Maramureș