Antena Meniu Search
x

"Nu plânge, mami". Ultimul mesaj transmis de o tânără din Canada înainte de a muri, în urma unei infecții nedepistate de medici

O femeie îndurerată a dezvăluit care au fost ultimle cuvinte ale fiicei sale, înainte de a murit din cauza unei infecții nedepistate la timp de medici. 

de Redactia Observator

la 20.02.2021, 09:00

Natasha Forry
Natasha Forry - Natasha Forry / Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

„Nu plânge, mami”, au fost ultimele cuvinte ale Natașei, o tânără de 29 de ani din Canada, înainte de a muri din cauza unei infecții, pentru care medicii i-au prescris doar medicamente, fără a o interna, potrivit The Sun. Natașa a sunat-o pe mama sa pentru a o liniști, însă a doua zi a murit. 

„Sunt în stare de șoc. Îmi este tare dor de ea. Viitorul meu ca bunică a dispărut, nu o voi vedea niciodată în fața altarului. Era atât de veselă și amuzantă, cu atât de multă energie. Cum se poate întâmpla așa ceva cu o tânără de 29 de ani?”

Tânăra a mers prima dată la spital pe 2 octombrie, cu un chist la picior, însă a fost trimisă acasă cu recomandarea de a lua pastile. După o săptămână, durerea s-a extins la abdomen, iar medicii au trimis-o la urgențe, crezând că are apendicită.

După mai multe investigații, medicii i-au spus că are ganglionii limfatici inflamați și au trimis-o acasă cu analgezice. A doua zi, tânăra abia mai putea merge. Natașa s-a întors la spital, doar pentru a fi iar trimisă acasă, cu medicamente. 

Autopsia a dezvăluit că tânăra a murit din cauza unei pneumonii cauzată de o infecție cu stafilococ. Mama sa a depus o plângere împotriva medicilor care i-au tratat fiica. 

O experiență traumatizantă. Așa a descris mama tinerei momentul în care a văzut trupul neînsuflețit al fiicei sale. „Unghiile ei erau violet, iar trupul umflat. Pe 11 octombrie, Natașa m-a sunat, spunându-mi că nu poate respira. Ambulanța a venit după 12 minute, dar s-a simțit ca o eternitate. Odată ce a ajuns la spital, m-a sunat și am început să plâng. Ea mi-a spus: "nu plânge mami". Acestea au fost ultimele cuvinte ale fiicei mele”, a declarat mama îndurerată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » "Nu plânge, mami". Ultimul mesaj transmis de o tânără din Canada înainte de a muri, în urma unei infecții nedepistate de medici