Antena Meniu Search
x

O fată de 13 ani din Galați și prietenul ei, de 14 ani, au dispărut de acasă. Ar fi luat trenul, împreună, spre Constanța

O fată de 13 ani din Galați și prietenul ei, de 14 ani, sunt căutaţi de poliţişti după ce au plecat de acasă în urmă cu o zi şi nu s-au mai întors. Ei au luat trenul spre Constanţa, fiind văzuţi ultima dată împreună în gară.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.03.2021, 22:09

O fată de 13 ani din Galați și prietenul ei, de 14 ani, au dispărut de acasă. Ar fi luat trenul spre Constanța
O fată de 13 ani din Galați și prietenul ei, de 14 ani, au dispărut de acasă. Ar fi luat trenul spre Constanța - IPJ Constanța
  • Adolescenții au părăsit în mod voluntar domiciliul, marți, fără a reveni până în prezent.
  • Cei doi ar fi ajuns în municipiul Constanța cu trenul, în cursul zilei de astăzi.

Poliţişti din cadrul Secției 3 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Dragomir Amalia-Sara, de 13 ani și Buganu Andrei, de 14 ani, ambii din municipiul Galați. În cursul zilei de marți, adolescenții au părăsit în mod voluntar domiciliul, fără a reveni până în prezent. Din informațiile obținute până la acest moment, minorii ar fi ajuns în municipiul Constanța cu trenul, în cursul zilei de astăzi. 

Adolescenții au plecat împreună spre Constanța

Semnalmente Dragomir Amalia-Sara: Minora are 1,68 m înălțime, greutate 75 de kilograme, constituție corpolentă, păr șaten, până la umeri, față rotundă, ten caucazian, ochi căprui, purta cercei în formă de inimioară. 

Semnalmente Buganu Andrei: Minorul are 1,75 m înălțime, greutate 60 de kilograme, constituție slabă, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu, față ovală. 

Îmbrăcăminte Dragomir Amalia-Sara: La data plecării, minora purta o geacă de culoare bleumarin cu glugă și puf, pantofi sport de culoare albă. 

Îmbrăcăminte Buganu Andrei: La data plecării, minorul purta o geacă de culoare bleumarin cu glugă, pantofi sport de culoare vinișie și avea asupra sa un rucsac de culoare portocalie cu bleumarin. 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Andreea Filip, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O fată de 13 ani din Galați și prietenul ei, de 14 ani, au dispărut de acasă. Ar fi luat trenul, împreună, spre Constanța