Antena Meniu Search
x

Video O mămică din Sibiu a scos în stradă sute de oameni. Nemulţumită de noile măsuri fiscale, Cristina are un mesaj pentru Klaus Iohannis

Sute de oameni au protestat seara trecută la Sibiu împotriva măsurilor fiscale adoptate în ultima perioadă. Manifestanţii au mărşăluit pe principalele bulevarde ale oraşului cu pancarde şi şi-au strigat nemulţumirile. Protestul a fost organizat de o mamă, iar ei i s-au alăturat şi alte femei, supărate pe ceea ce se întâmplă în ţara noastră.

de Andrei Naiţă

la 27.01.2024, 10:32

Vezi și

"Iohannis, nici nu ştii cât de mic începi să fii!

România, trezeşte-te! România, trezeşte-te!"

Protestul din Sibiu a fost organizat de o mamă

Cristina are doi copii. Ei sunt primul motiv pentru care a decis să iasă în stradă.

Pe acelaşi subiect

Iar al doilea este faptul că a fost obligată să plătească impozit la finalul unui concediu luat pentru a avea grijă de una dintre fetiţele ei. Faptul că şi alte mămici din mediul online au fost de partea ei, i-a dat şi mai mult curaj.

Cristina, organizator protest: Ne-am, cum să zic, organizat într-un timp atât de scurt şi chiar nu mă aşteptam să aibă aşa... un impact major. Doar o simplă cerere pe care am pus-o pe un grup de mămici de Sibiu, atât. Ele m-au ajutat, m-au sprijinit moral şi am zis da, pot, chiar pot.

Mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis

Nemulţumită de noile măsuri fiscale, Cristina are un mesaj pentru preşedintele României.

Cristina, organizator protest: Să facem schimb două zile, el cu salariul meu, eu cu salariul lui, să vadă dacă se poate trăi cu doi copii, cu rată de 2.500 de lei şi cu salariile care se ştie destul de bine cum sunt în România.

Şi tinerii s-au alăturat protestului iniţiat de mame. Sibienii s-au plimbat pe principalele bulevarde ale oraşului până au ajuns în Piaţa Mare.

Protestul va avea loc în fiecare zi de ora 17:00 şi ţine până pe data de 4 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O mămică din Sibiu a scos în stradă sute de oameni. Nemulţumită de noile măsuri fiscale, Cristina are un mesaj pentru Klaus Iohannis