Antena Meniu Search
x

O şoferiţă ruptă de beată a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz din Târgu Jiu, a lovit un bărbat, apoi s-a întors în bar (Video)

O şoferiţă băută a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz din Targu Jiu, a lovit un pieton, apoi a fugit de la locul accidentului. S-a întors în barul unde băuse.

Vezi și

O şoferiţă băută a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz din Targu Jiu, a lovit un pieton, apoi a fugit de la locul accidentului. S-a întors în barul unde băuse.

Incidentul s-a produs pe strada Nicolae Titulescu, din Târgu Jiu.

Şoferiţa aflată în stare de ebrietate a lovit cu maşina un pieton care încerca să ajute un bărbat care era căzut lângă stradă. Se aflau în zona stației de autobuz aflată în apropierea parcului.

După ce l-a acroșat, șoferița a părăsit mașina și s-a oprit într-un bar din apropiere.

Şoferiţa avea 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat

Prinsă în cele din urmă de poliţişti, femeia de 42 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că în zona Parcului Nicolae Titulescu ar fi o persoană cazută. Până la sosirea polițiștilor la fata locului, unul dintre cetățenii care așteptau sosirea ambulantei în aceă zonă ar fi fost acroșat ușor de un autovehicul, condus de o femeie de 42 de ani, din Târgu Jiu, fără a-i fi provocată vreo leziune. Femeia a coborât din autovehicul, lăsându-l în stația de autobuz din zona respectivă, continuându-și deplasarea pe jos, căte un bar din apropiere, unde a fost depistată ulterior de către polițiști. Cetățenii au sesizat polițiștii cu privire la faptul că femeia părea a fi sub influența alcoolului în momentul când a coborât din autovehicul.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului” a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O şoferiţă ruptă de beată a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz din Târgu Jiu, a lovit un bărbat, apoi s-a întors în bar (Video)