Antena Meniu Search
x

O tânără de 20 de ani a urmărit o bătrânică în Capitală, i-a smuls sacoşa şi a fugit cu portofelul ei. Hoaţa a ajuns în arest preventiv

O tânără de 20 de ani a tâlhărit o femeie de 83 de ani căreia i-a sustras portofelul ce conţinea mai multe documente şi aproximativ 450 de lei, după care a fugit. Totul s-a întâmplat pe Aleea Emil Botta din Capitală, în jurul orei 9 dimineaţa. Fata a ajuns în arest preventiv.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 16:47

O tânără de 20 de ani a urmărit o bătrânică în Capitală, i-a smuls sacoşa şi a fugit cu portofelul ei. Hoaţa a ajuns în arest preventiv
O tânără de 20 de ani a urmărit o bătrânică în Capitală, i-a smuls sacoşa şi a fugit cu portofelul ei. Hoaţa a ajuns în arest preventiv - Shutterstock

"La data de 20 noiembrie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 11 Poliţie au reţinut o tânără, în vârstă de 20 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. La data de 19 noiembrie, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie", informează marţi DGPMB.

În urma investigaţiilor, a fost identificată o tânără de 20 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracţională, bănuită de comiterea faptei, care a fost depistată şi condusă la audieri.

Filmul tâlhăriei din Sectorul 3 al Capitalei

"Din cercetări, s-a stabilit că, la data de 19 noiembrie, în jurul orei 9,00, după ce anterior i-ar fi solicitat persoanei vătămate o sumă de bani şi ar fi urmărit-o, din zona unei alei până în scara unui bloc din Sectorul 3, bănuita ar fi agresat-o fizic, apoi i-ar fi sustras portofelul ce conţinea mai multe documente şi aproximativ 450 de lei, după care a fugit", arată sursa citată.

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore

În urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au identificat bunurile sustrase la o locaţie amplasată în Sectorul 5, acestea fiind ridicate şi predate persoanei vătămate. "În baza probatoriului administrat în cauză, tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, faţă de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive", precizează Poliţia.

Cercetările sunt continuate de Secţia 11 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. 

Potrivit unor surse, victima a fost urmărită pe Aleea Emil Botta, până la a doua scară de la imobilul cu numărul 6. Suspecta i-a smuls femeii sacoşa din mână, moment în care i-a căzut portmoneul, pe care tânăra l-a luat şi a fugit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O tânără de 20 de ani a urmărit o bătrânică în Capitală, i-a smuls sacoşa şi a fugit cu portofelul ei. Hoaţa a ajuns în arest preventiv