Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto "Odihnă veșnică, copil drag". Roberto, un pompier din Cluj și membru al Ansamblului Folcloric "Someșana", plâns după ce a murit brusc la doar 23 de ani

23 de ani, iubitor de folclor și dornic să salveze vieți. Dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru Roberto Marcel, un pompier militar în cadrul Detașamentului Dej al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Tânărul a murit fulgerător în urma unei boli necruțătoare.

De Monica Palade la 03.02.2023, 15:59

Colegii din cadru ISU Cluj, dar și cei din ansamblul „Someșana” unde activa au fost șocați să afle de dispariția sa atât de bruscă și la o vârstă când unii abia încep să viseze.

"Odihnă veșnică, copil drag''

„Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel. Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej.

Absolvent al Liceului Teoretic ”Papiu Ilarian” Dej, promoția 2018, a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie.

Pe acelaşi subiect

A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu ”Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare.

Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, vă informăm că slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 4 februarie a.c., de la ora 12:00, la Biserica Ortodoxă din satul Nima (Biserica de Sus). Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el!”, transmite ISU Cluj.

Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare. „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și să ridice sufletul lui sus la cer printre îngeri! Odihnă veșnică ,,copil drag'''.

Sincere condoleanțe familiei. Să vă întărească Dumnezeu și să vă mângâie sufletele greu încercate”, “Mult prea tânăr, dar de ce şi pentru ce, numai Bunul Dumnezeu ştie de ce a ales să-l cheme la Sine”.

“Cu multă durere în suflet ne despărțim astăzi de dragul nostru coleg, Roberto. Dumnezeu sa îl vegheze si să îl ia de-a dreapta Sa! Vei rămâne mereu in sufletele noastre! Drum lin spre cer! O să ne lipsești mereu,nu doar pe șcenă,ci și ca prietenul nostru.”

”Drum lin spre cer, prieten drag”, ”Cuvintele sunt de prisos în aceste momente, iar gândurile noastre merg spre familia îndurerată. Deși timpul petrecut la Detașamentul de Pompieri Dej a fost foarte scurt, până să se îmbolnăvească, Roberto Berci a dat dovadă că este un camarad adevărat și un pompier curajos. Și-a dorit să ajungă la subunitatea de intervenție deoarece voia să își ajute semenii. Din aceasta ecuație toți avem de pierdut iar golul lăsat de trecerea lui în neființă nu va fi umplut niciodată. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!”, ”Roberto Berci Dumnezeu sa te odihnescă in pace! Planurile tale erau mari , dar Dumnezeu a avut alte planuri cu tine in urma ta a rămas multe lacrimi și suferințe! A fost un om cu suflet minunat , a făcut parte ani la rând din Ansamblu Somesana din Dej unde și-a lăsat o amprenta frumoasă și cu siguranta nimeni nu îl va uita”, ”Cuvintele sunt de prisos..Dumnezeu să te odihnească în pace, Roberto Berci! Ai fost un prieten minunat, cu care am amintiri pline de viață, care mereu ma făcea să râd și mă certa când eram supărată sau fără chef la dansuri , nu te voi uita niciodată!”

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Odihnă veșnică, copil drag". Roberto, un pompier din Cluj și membru al Ansamblului Folcloric "Someșana", plâns după ce a murit brusc la doar 23 de ani