Antena Meniu Search
x

Video Pacienți şi rude, scoşi cu ţipete din Spitalul Bacău, acuzați că au intrat abuziv: "Afară! Chem paza!"

Scandal monstru, marţi dimineaţă, la Spitalul din Bacău, după ce mai multe persoane -  rude şi pacienţi care aşteptau să fie consultaţi - au fost date afară de pe holurile Secţiei de Oftalmologie. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.02.2021, 12:34

Pacienți şi rude, scoşi cu ţipete din Spitalul Bacău, după ce ar fi intrat abuziv Vezi și

Imaginile filmate de un martor surprind momentul în care toţi cei care se aflau în Secția de Oftalmologie, din Spitalul din Bacău, sunt daţi afară de asistente, din cauza aglomeraţiei.

Imediat, oamenii au început să facă scandal, revoltaţi că sunt scoşi în ger, la minus 7 grade Celsius.

"Afară, toată lumea să iasă afară. Chem paza", se aude o asistentă pe filmare.

"Staţi dumneavoastră afară, în ger, să vedeţi cum e", este replica unui pacient.

Spitalul Bacău: Persoanele aflate pe acel hol intraseră abuziv

Reprezentanții Spitalului din Bacău au transmis că imaginile au fost filmate în secția Oftalmologie, fiind vorba de pacienți și rude ale pacienților.

"Toti pacientii si apartinatorii care se aflau pe holul de la intrarea in sectie nu erau programati sa fie consultati acolo. Sectia oftalmologie este o sectie chirurgicala, unde nu se fac consultatii decat pentru pacientii vaniti la control postoperator, cinci sau sase cel mult, zilnic.

In rest, toate persoanele aflate pe acel hol, intrasera abuziv, in speranta ca  vor ocoli Policlinica si vor obtine mai repede consultatii in sectie. Mentionam ca peste jumatate dintre cei aflati pe hol erau apartinatori si nu pacienti. Mai mentionam ca sectia Oftalmologie este pavilon de sine statator care nu are paza la intrare.

Pacientii au patruns pe hol pentru ca cei fin interior au fat drumul celor care bateau in usa, in timp ce medicii si personalul.medical erau in investigatii cu pacientii veniti la evaluare", este comunicatul transmis de reprezentanții Spitalului din Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Pacienți şi rude, scoşi cu ţipete din Spitalul Bacău, acuzați că au intrat abuziv: "Afară! Chem paza!"