Antena Meniu Search
x

Accident uluitor la Iaşi. Un bărbat beat s-a răsturnat cu tractorul în curtea unui sătean, apoi s-a certat cu poliţiştii

Băut de nu mai ştia nici cum îl cheamă, la propriu, omul a scăpat utilajul de sub control. Şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale.

Vezi și

Băut de nu mai ştia nici cum îl cheamă, la propriu, omul a scăpat utilajul de sub control. Şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale. Aventura şoferistică s-a încheiat în curtea unui sătean, unde bărbatul a eşuat cu utilajul. Alimentat însă din belşug şi cu bere, şi cu vin, a avut resurse să se implice într-o nouă aventură: o confruntare cu poliţiştii.

După nenumărate încercări şi multe comentarii, într-un final, bărbatul suflă în fiolă. 

Ionuţ Anton se întorcea, spre seară, de la câmp, unde a fost la arat. În localitatea Dorobanţ, a pierdut însă controlul volanului şi s-a răsturnat cu utilajul în curtea unui sătean. Nici nu e de mirare, spun agenţii, la ce alcoolemie avea! 1.37 a arătat etilotestul. Bărbatul pune însă la îndoială rezultatul. Susţine sus şi tare că el a băut doar o bere şi două pahare de vin.

După accident, tractoristul a fost ajutat de nişte muncitori să iasă din cabină, apoi s-a amestecat prin mulţime, ca să se facă nevăzut. Cu greu a fost identificat de agenţi, deoarece nu recunoştea în ruptul capului că el a fost cel care a condus utilajul.

Bărbatul e supărat tare pe unul dintre salvatorii săi.

Bărbatul a fost urcat cu greu şi în autospeciala poliţiei, de unde a încercat de mai multe ori să iasă. Şi în maşină bărbatul face spectacol, spunând poliţiştilor că nu ştie cum se numeşte.

Ştie, însă, vecinul care îi împrumutase tractorul. El le-a dat agenţilor toate datele. 

Şoferul a fost dus la un spital din Iaşi pentru recoltarea de probe biologice. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident uluitor la Iaşi. Un bărbat beat s-a răsturnat cu tractorul în curtea unui sătean, apoi s-a certat cu poliţiştii