Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tavan dintr-un mall din Constanța s-a prăbușit sub privirile îngrozite ale clienților (Foto)

Un incident grav s-a petrecut, joi seară, într-un mall dinn Constanța, unde un tavan s-a prăbușit sub privirile îngrozite ale clienților.

de Redactia Observator

la 01.12.2017 , 00:23

Un incident grav s-a produs joi seară, într-un mall din Constanța, unde o bucată de tavan s-a prăbușit sub privirile clienți. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incidentul s-a produs în mall-ul City Park. Bucata de tavan s-a prăbușit din senin la nivelul -1 al centrului comercial din Constanța. Zeci de oameni se aflau în acel moment pe culoar, spun martorii.

Un tavan s-a prabusit intr-un mall din Constanta
Articolul continuă după reclamă

Reprezentanții mall-ului au venit cu precizări despre incident:

Pe acelaşi subiect

În această perioadă coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urma unui montaj instabil realizat de echipa contractata pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Echipa noastră s-a mobilizat imediat pentru îngrădirea zonei și securizarea clienților precum si reverificarea riguroasa a tuturor spatiilor din cadrul centrului comercial. Regretam acest incident si le cerem scuze clientilor nostri pentru aceasta situatie de risc, se afirmă într-un comunicat.

Un tavan s-a prabusit intr-un mall din Constanta

De asemenea, reprezentanții mall-ului spun că responsabilitatea o poartă furnizorul, care a executat lucrările necorespuzător.

”Vom investiga cu atentie circumstantele acestui incident si ne vom asigura ca toate masurile legale sa fie luate pentru sanctionarea acestor greseli care i-au pus in pericol pe cei care ne trec pragul”, precizează comunicatul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un tavan dintr-un mall din Constanța s-a prăbușit sub privirile îngrozite ale clienților (Foto)