Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pantalonii unui poliţist, rupţi între picioare. Echipamentul costă 7465 lei: "A simțit o adiere neobișnuită"

Sindicatul Europol a reclamat, luni, calitatea uniformelor pe care agenţii trebuie să le poarte la serviciu, distribuind o fotografie cu o pereche de pantaloni care s-au rupt pe cusătură, deşi, teoretic, acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Sindicaliştii afirmă că plătesc peste 7.400 de lei pentru ”calitatea turcească/chinezească, frumos ambalată sub steagul României”.

de Redactia Observator

la 12.08.2024 , 17:52

- Facebook / Sindicatul Europol

Sindicaliştii afirmă că acest incident nu ar fi trebuit să aibă loc, ţinând cont că uniforma - în valoare de 7465 de lei - care ar fi realizată din ţesătură "ripstop", rezistentă la rupere şi abraziune.

"Colegul nostru, Cristian, a coborât din “autospecială” și a simțit o adiere neobișnuită. Se simțea ca în zilele de concediu, din care tocmai s-a întors, când era toată ziua în șort.

Realitatea însă l-a făcut să fie stânjenit și să se refugieze în “autospeciala” de poliție. Adierea provenea de la noua "ventilatie" aparuta la pantalonii uniformei ce s-au rupt fix... pe cusătură!

Articolul continuă după reclamă

Da, acei pantaloni tactici, care se presupune că sunt realizați din țesătură “ripstop”, rezistentă la rupere și abraziune. Iar costul pe care îl plătim pentru calitatea turcească/chinezească, frumos ambalată sub steagul României de pe reperele noii uniforme de poliție, este de 7465 lei", a fost mesajul postat pe pagină de Facebook a Sindicatului Europol. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a devenit virală în mai puţin de o oră, adunând sute de comentarii. Unii oameni au făcut haz de necaz, dar au fost şi colegi de breaslă care au ţinut să îşi "susţină" camaradul cu alte fotografii în care ei au fost victime ale propriilor uniforme. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Pantalonii unui poliţist, rupţi între picioare. Echipamentul costă 7465 lei: "A simțit o adiere neobișnuită"