Antena Meniu Search
x

Papa Francisc îi aruncă pe creștini în ghearele disperării: "Acolo nu e loc de basm şi nici grădină fermecată"

Papa Francisc a lăsat cu gura căscată audiența, după ce s-a distanţat de imaginea Raiului ca  "loc de basm”, "sau grădină fermecată", în timpul unui discurs.

Papa Francisc îi aruncă pe creștini în ghearele disperării: "Acolo nu e loc de basm şi nici grădină fermecată"

Papa Francisc a lăsat cu gura căscată audiența, după ce s-a distanţat de imaginea Raiului ca  "loc de basm”, "sau grădină fermecată", în timpul audienţei generale din Piaţa Sf. Petru.

"Raiul nu este un loc de basm şi nici o grădină fermecată. Raiul este îmbrăţişarea lui Dumnezeu. Iubirea infinită în care intrăm graţie lui Hristos care a murit pe Cruce pentru noi”, a spus Papa Francisc în timpul audienţei generale în care a reluat tema speranţei creştine.

Potrivit Sfântului părinte, în ceasul morţii, chiar dacă nimeni nu îşi aminteşte de noi, „Iisus Hristos ne vine alături”.

"Vrea să ne ducă acolo cu tot ceea ce am realizat, puţin sau bun, în viaţa noastră”, a adăugat el.

Papa Francisc a asigurat că, dacă avem credinţă, nu ne mai este frică de moarte şi putem părăsi această lume în linişte şi încredere.

„Nu există om, rău sau bun în viaţa lui, căruia Domnul să nu-i dea iertare, dacă se pocăieşte. În faţa lui Dumnezeu ne prezentăm toţi, cu mâinile goale, dar sperând să primim milostivirea Lui”, a încheiat Papa Francisc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Papa Francisc îi aruncă pe creștini în ghearele disperării: "Acolo nu e loc de basm şi nici grădină fermecată"