Antena Meniu Search
x

Papa Francisc a plecat din România, în aplauzele a sute de oameni, pe aeroportul din Sibiu

Papa Francisc și-a încheiat vizita de 3 zile în România. Suveranul Pontif a decolat spre Roma, după o scurtă ceremonie oficială, pe Aeroportul din Sibiu.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 02.06.2019, 17:48

Papa Francisc pe scara avionului
Papa Francisc a plecat din România, de pe aeroportul din Sibiu - Observator

Papa Francisc și-a încheiat vizita de 3 zile în România. Suveranul Pontif a decolat spre Roma, după o scurtă ceremonie oficială, pe Aeroportul din Sibiu.

Papa Francisc a fost întâmpinat pe aeroportul din Sibiu de sute de români. Suveranul Pontif a făcut o baie de mulțime, în drum spre scara avionului, pe covorul roșu.

Papa a binecuvântat copiii și a primit florile întinse de public. A fost însoțit de Klaus Iohannis și de soția Președintelui, Carmen Iohannis.

În timp ce Francisc urca scările cursei Tarom, mulțimea a strigat: ”Vivat, Papa”. La intrarea în avion, Suveranul Pontif s-a întors către public și l-a salutat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Plecarea de pe aeroportul Sibiu a fost afectată de o puternică ploaie torențială, începută cu o oră înainte de venirea Papei Francisc. De altfel, Suveranul Pontif a renunțat la să mai ia elicopterul de la Blaj și a venit cu mașina la Sibiu.

În cea de-a treia zi a vizitei, Papa Francisc a vizitat Blajul, unde a oficiat o liturghie, în care a beatificat 7 episcopi greco-catolici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Papa Francisc a plecat din România, în aplauzele a sute de oameni, pe aeroportul din Sibiu