Antena Meniu Search
x

Video "Pentru toate greșelile pe care le fac. Te iubesc mult". Cu ce cadouri au ales tinerii îndrăgostiți să-și surprindă partenerele de Valentine's Day

Astăzi, de Valentine's Day, dragostea este arătată prin gesturi și cadouri, mai mult ca în orice altă zi! Florăriile și magazinele cu bijuterii au pregătit surprize, reduceri sau oferte speciale pentru cupluri. Şi în laboratoarele de patiserie sau ciocolaterii se lucrează la foc automat, pentru a obţine cele mai delicioase dulciuri cu care îndrăgostiţii îşi vor sărbători dragostea. 

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 10:03

Vezi și

De Valentine s Day, dragostea sigur trece prin stomac. Cu mascarpone, frişcă sau ciocolată, torturile în formă de inimă sau dulciurile abia aşteaptă să fie savurate de îndrăgostiţi. Iar o surpriză dulce se completează perfect cu o bijuterie preţioasă.

Sincron Ioan Andronic, reprezentant magazin cu bijuterii: Un bogat sortiment de bijuterii din aur alb şi aur galben, inele, lanţuri, cercei, verighete. O floare se ofileşte, bijuteria rămâne indiferent de timp.

Cu ce cadouri au ales tinerii îndrăgostiți să-și surprindă partenerele de Valentine's Day

Chiar dacă se ofilesc, florile tot sunt la mare căutare.

Angela Bertea, reporter Observator: Florile sunt nelipsite de ziua îndrăgostiților, de la celebrii trandafiri roșii ce pot fi oferiți individual sau sub forma unor diferite buchete și până la aranjamente deosebit de primăvară ce pot sa conțină frezii, lalele ori zambile.

Cei care nu au vrut să rămână de ziua îndrăgostiţilor fără flori, au cumpărat încă de aseară buchete pentru partenerele lor, sperând astfel să-şi mai spele din păcate.

"Îmi cer scuze pentru toate greșelile pe care le fac. Te iubesc mult."

Şi totuşi, florile trebuie însoţite şi de ciocolată, care trebuie să fie şi ea una specială. Un tânăr din Reghin, care a mizat pe o manufactură dulce, creează de la ciocolata cu portocale şi ienupăr, la bomboane cu prune si palinca.

Aşadar, îndrăgostiţii au de unde alege cadouri deosebite şi ştiu cum să îşi surprindă partenerele.

Tânăr: Flori, o ciocolata, poate un lănțișor ceva frumos așa, elegant.

Valentine's Day nu e o zi aleasă la întâmplare. Potrivit unei legende, sfantul valentin ar fi fost un preot din Roma în secolele II-III care îi căsătorea pe tineri în secret din cauza împăratului Claudius al doilea, care interzicea căsătoriile. După ce a fost deconspirat, chiar pe 14 februarie, Valentin a fost închis şi condamnat la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Pentru toate greșelile pe care le fac. Te iubesc mult". Cu ce cadouri au ales tinerii îndrăgostiți să-și surprindă partenerele de Valentine's Day