Antena Meniu Search
x

Un primar furios din Argeș și-a făcut dreptate cu pumnul și a băgat un bărbat în spital

Pentru un primar voinic din Argeş legea se face cu pumnii. Aşa se explică gestul lui, după ce a băgat în spital un văcar.

Vezi și

Pentru un primar voinic din Argeş legea se face cu pumnii. Aşa se explică gestul lui, după ce a băgat în spital un văcar din localitatea pe care o conduce. Bărbatul şi-a lăsat vacile să pască pe proprietatea edilului. Dar nu şi-a imaginat nicio clipă că o să devină sacul de box al şefului de la primărie.

Cu faţa bandajată, văcarul din Hârseşti vorbeşte despre întâlnirea care l-a marcat. A dat nas în nas cu primarul, după ce şi-a lăsat vacile pe proprietatea lui.

În loc să cheme poliţia, edilul şi-a făcut dreptate cu muşchii. Iar văcarul, mai puţin înzestrat cu abilităţi de luptător, nici să se apere n-a putut.

Căzută la pământ, victima a chemat ajutoare. În final a ajuns la spital, cu un traumatism cranio-facial şi alte răni la faţă.

La poliţie au fost depuse două plângeri. Una de văcar, cealaltă de edil.

Primarul Moloiu a mai fost implicat, însă, într-un scandal. Acum patru ani 4 bărbaţi ar fi vrut să-i fure porumbul. Unul dintre ei a ajuns în mâinile primarului şi a ieşit extrem de şifonat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un primar furios din Argeș și-a făcut dreptate cu pumnul și a băgat un bărbat în spital