Antena Meniu Search
x

Petrecerea a continuat și în a doua zi de Crăciun. În corturile amenajate pe pârtii sau în restaurante, românii au sărbătorit cum numai ei ştiu

Cârnaţii, caltaboşul şi toba au umplut farfuriile turiştilor. Iar după un aşa ospăţ, petrecăreţii s-au prins în hore

Vezi și

A doua zi de Crăciun i-a prins pe români adunaţi în jurul meselor încărcate cu fel de fel de bunătăţi. Cârnaţii, caltaboşul şi toba au umplut farfuriile turiştilor. Iar după un aşa ospăţ, petrecăreţii s-au prins în hore. Repoterii Observator l-au găsit şi pe Cristian Ţânţăreanu într-o pensiune din Maramureş.

Băutura se mai termină, însă pofta de distracţie - niciodată. În corturile amenajate pe pârtii sau în restaurantele pensiunilor, românii au sărbătorit cum numai ei ştiu. 

Prinşi în hore şi înconjuraţi de Crăciuniţe, turiştii au jucat până spre zorii zilei. Apoi, când mirosul din bucătărie i-a ademenit, s-au aşezat la masă.

Iulian Lupoiu, managerul unui restaurant: "Îi aşteptăm la noi cu meniu tradiţional românesc, cu păstrămioară de oaie afumată, un platou tradiţional cu carne afumată, cu cârnăciori afumaţi de casă, ficăţei de pasăre, ciorbă de burtă foarte bună."

Bunătăţi au fost şi pe mesele din Maramureş, unde l-am găsit pe Cristian Ţânţăreanu. Omul de afaceri a lăsat Paradisul Verde din Corbeanca pentru ţinuturile magice ale moroşenilor. Dar până la mâncare, a avut alte preocupări. 

Iar după o aşa petrecere românească, Ţânţăreanu se pregăteşte pentru destinaţii mai... exotice. 

Urmează încă o noapte de petreceri în toată ţara. În timp ce gazdele se gândesc deja la ce vor pregăti pentru Revelion. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Petrecerea a continuat și în a doua zi de Crăciun. În corturile amenajate pe pârtii sau în restaurante, românii au sărbătorit cum numai ei ştiu