Antena Meniu Search
x

Video Petrecere cu alcool și jocuri de noroc într-o primărie din Dolj. ”Domnule primar, cetățenii stau în casă!”

Anchetă a poliției la o primărie din Dolj, după ce funcționarii publici ar fi organizat o petrecere cu alcool și jocuri de noroc, vineri noaptea, în clădirea instituției. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.03.2021, 15:34

Primarul unei localități din Dolj pleacă de la petrecerea dată în instituție
Petrecere cu alcool și jocuri de noroc într-o primărie din Dolj - captura Facebook
  • Apelul la 112 a fost făcut de un consilier local al Primăriei Grecești.
  • Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, într-un comunicat, că au deschis o anchetă.

Apelul la 112 a fost făcut de un consilier local al Primăriei Grecești, însă angajații au plecat imediat ce au aflat de reclamație. 

”Domnule primar, ce ați făcut la ora asta în primărie? Este ora 10, domnule primar, cetățenii stau în casă, magazinele s-au închis la ora 9. Eu vă întreb ce faceți la ora asta”, se aude pe filmarea făcută de consilierul local.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii au anunțat că au deschis o anchetă

Luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, într-un comunicat, că au deschis o anchetă.

”În noaptea de 19 martie a.c., poliţiştii Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că mai mulţi angajaţi ai primăriei din comuna Greceşti se află în clădirea instituţiei, unde consumă băuturi alcoolice şi participă la jocuri de noroc, aceştia părăsind locaţia cu autoturismele personale”, se arată în comunicat.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz în vederea lămuririi stării de fapt, urmând ca în funcţie de aspectele constatate să fie dispuse măsurile corespunzătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Petrecere cu alcool și jocuri de noroc într-o primărie din Dolj. ”Domnule primar, cetățenii stau în casă!”