Antena Meniu Search
x

Parcul de distracţii de la Durău atrage amatorii de adrenalină cu piste de sanie de vară şi tubing

E greu de spus dacă poti folosi carul iarna, dar sigur te poţi da vara cu sania sau cu bob-ul. Nu, nu e nevoie de zăpadă pentru asta. La Durău, în judeţul Neamţ, un parc de distracţii are o pistă specială pe care curajoşii pot aluneca în voie. Şi nu sunt singurele senzaţii tari care pot fi experimentate acolo. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 10.08.2020, 12:05

Vezi și
  • Pista de sanie de vară are 830 de metri lungime.
  • Viteza maximă e de 40 de kilometri pe oră.

Turiştii s-au bucurat din plin de inaugurarea a celui mai nou parc de distracţie din Moldova, care s-a deschis duminică în stațiunea montană Durău.

George Chiriac, administrator parc: În acest parc de vară avem pistă de bob, sanie de vară, pistă de tubing, două carusele pentru copii sub 8 ani, o trambulină cu o saltea de aer, cu o pernă de aer. 

Cea mai spectaculoasă aventură, spun turiştii, este pe pista de sanie de vară. 

George Chiriac, administrator parc: Este o instalaţie sezonieră, ca să zic aşa, se montează în fiecare primăvară, toamna se demontează pentru a fii funcţională pârtia de schi. Are o lungime de 830 de metri, capacitate 210 persoane pe oră, o viteză maximă de 40 de kilometri la oră.

"Super! A fost ca şi cum ai merge cu sania vara. Deci, fix cum e iarna, numai că vara", exclamă un turist.

Copii peste 8 ani se pot da singuri în sanie, iar cei care au între 2 la 8 ani numai însoţiţi de părinţi. Preţurile încep de la 60 de lei şi Înseamnă 5 urcări cu sania sau 10 cu tubingul. Parcul este varianta de vară a distracției în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Parcul de distracţii de la Durău atrage amatorii de adrenalină cu piste de sanie de vară şi tubing