Antena Meniu Search
x

Român mort în inundaţiile devastatoare din Grecia! Bărbatul a fost găsit fără suflare într-o maşină distrusă complet de viitură (VIDEO DRAMATIC)

20 de oameni au murit, săptămâna trecută, în urma inundaţiilor de la Atena. Din păcate, printre ei se află şi un cetăţean român. 

20 de oameni au murit, săptămâna trecută, în urma inundaţiilor de la Atena. Din păcate, printre ei se află şi un cetăţean român. 

Este vorba despre Octavian C., un ploieştean în vârstă de 40 de ani. Potrivit presei locale, bărbatul a murit după ce mașina în care se afla fost prinsă de viitură pe un pod.

Împreună cu acesta se mai aflau alte două persoane, cetățeni danezi, care se pare că au supraviețuit.

Familia acestuia a plecat în Grecia pentru a aduce trupul neînsuflețit în țară. 

Mai jos sunt imagini cu mașina bărbatului, distrusă de viitură:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că Grecia a fost devastată, săptămâna trecută, de ploi şi inundaţii devastatoare. Nu mai puţin de 20 persoane au murit luate de viitură.

Cele mai afectate oraşe au fost Mandra, Nea Peramos şi Megara, aflate la aproape 30 de kilometri de Atena, unde apa a depăşit pe străzi şi un metru, iar oamenii au fost surprinşi de viitură chiar în maşină sau în timp ce mergeau pe trotuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Român mort în inundaţiile devastatoare din Grecia! Bărbatul a fost găsit fără suflare într-o maşină distrusă complet de viitură (VIDEO DRAMATIC)