Antena Meniu Search
x

Video Poliţia începe să desluşească misterul BMW-ului găsit abandonat şi cu motorul pornit pe o stradă din Iaşi

S-au făcut primele reţineri după răfuiala între interlopi care i-a pus în alertă pe poliţiştii din Iaşi, săptămâna trecută. Atunci o maşină a fost abandonată în mijlocul şoselei, cu motorul pornit, după ce mai mulţi indivizi s-au ameninţat cu săbiile. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 28.12.2021, 16:42

Vezi și

După mai multe zile de anchetă, patru suspecţi au fost identificaţi şi reţinuţi. Ar fi vorba de un conflict mai vechi între membrii a două clanuri rivale din Iaşi. Nu se ştie concret motivul din noaptea respectivă, însă cel mai probabil vorbim despre o reglare de conturi pentru o situaţie mai veche.

Rudele celor care şi-au abandonat maşina în mijlocul străzii susţin că dacă nu ar fi fugit, tinerii ar fi putut fi omorâţi în noaptea respectivă. De altfel, în momentul în care a fost anunţată poliţia, pe la 3 dimineaţa, în cursul nopţii de 20 spre 21 decembrie 2021, când au ajuns acolo poliţiştii au luat mai multe amprente de pe respectivul autoturism, dar au găsit la faţa locului şi o sabie. 

De aceea vorbim despre un conflict care ar fi putut să se termine cu o tragedie

Patru tineri au fost reţinuţi la Iaşi

Pe acelaşi subiect

De altfel, în cursul zilei de ieri patru tineri au fost reţinuţi în acest caz, cu vârste între 25 şi 28 de ani. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice.

Important de precizat este că cei care au fost atacaţi nu făcut plângere cu privire la respectivul eveniment. Poliţiştii au aflat pentru că cineva a sunat la 112 să spună că pe mijlocul străzii există o maşină abandonată care are motorul pornit. Abia când au ajuns mai multe femei la faţa locului au aflat şi poliţiştii despre ce a fost vorba. 

Continuă ancheta în acest caz şi rămâne de văzut dacă vor fi luate şi alte măsuri preventive împotriva celor reţinuţi.

Ce spune poliţia

"În noaptea de 19 spre 20 decembrie, am fost sesizați despre faptul că pe o stradă, din municipiul Iași, este un autoturism abandonat. În urma aspectelor constatate, au fost indisponibilizate mai multe bunuri. De asemenea, a fost identificat proprietarul autoturismului în cauză, iar verificările au fost continuate.

Astfel,polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Secției nr. 3 Poliție Urbană Iași au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În baza probatoriului administrat în cauză, astăzi, 27 decembrie ac, 4 tineri cu vârste cuprinse între 25 și 28 ani, bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Iași. Cercetările continuă", informează poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţia începe să desluşească misterul BMW-ului găsit abandonat şi cu motorul pornit pe o stradă din Iaşi