Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O poliţistă din Centrul Vechi, ameninţată şi agresată de un comisar-şef

Conducerea unei secții de poliție din Centrul Vechi al Capitalei se află în plin scandal, după ce o tânără agentă absolventă a Şcolii de Poliţie din Câmpina acuză că a fost agresată luni de zile de şeful al Biroului de ordine publică​.

de Redactia Observator

la 29.09.2019 , 02:10

Polițistă ameninţată şi agresată de un comisar-șef O poliţistă din Centrul Vechi, ameninţată şi agresată de un comisar-şef - Facebook

Conducerea unei secții de poliție din Centrul Vechi al Capitalei se află în plin scandal, după ce o tânără agentă absolventă a Şcolii de Poliţie din Câmpina acuză că a fost agresată luni de zile de şeful Biroului de ordine publică​.

Comisarul-şef din cadrul unei secții de poliție din Centrul Vechi s-a ales cu o plângere penală dupa ce o angajată, proaspătă absolventă a Şcolii de Poliţie din Câmpina, l-a acuzat că a agresat-o câteva luni de zile.

Tânăra susţine că în perioada verii a fost ameninţată că nu va mai primi atribuţii de serviciu daca nu îi va accepta avansurile.

Articolul continuă după reclamă

Pentru că îl tot refuza pe barbat, poliţista n-ar mai fi primit libere şi i s-ar fi spus că va patrula mereu pe jos, fără maşină. 

Ea a depus o cerere de transfer şi in septembrie a fost mutata de la sectia de politie respectiva.

In plus, fata a înaintat plângeri împotriva comisarului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, la Poliţia Capitalei, dar şi la sindicatul poliţiştilor. 

Redăm mai jos, integral, comunicatul DGPMB:

Referitor la o plângere formulată de către o polițistă cu privire la comportamentul unui polițist cu funcție de comandă, facem următoarele precizări:

În data de 19 septembrie a.c., un agent de poliție (femeie) a prezentat un raport, în care sesiza că un ofițer șef de birou ar fi avut  față de ea un comportament și un limbaj indecent. În aceeași zi, conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări prin structura centrală de control intern.

Au fost audiate mai multe persoane, urmând ca această procedură sa se indeplinească și cu polițistul reclamat, care în această perioadă nu s-a aflat în țară.

La finalizarea audierilor și verificărilor urmează a se propune măsuri legale.

Reiterăm că Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București nu tolerează nicio abatere de la codul deontologic și de la legile în vigoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » O poliţistă din Centrul Vechi, ameninţată şi agresată de un comisar-şef