Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Polițiștii din Câmpulung au amendat cu 500 de lei o tânără care a semnalat la 112 un posibil furt de lemne

Dorința de a sesiza un posibil caz de furt i-a adus unei tinere o amendă de 500 de lei.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 18:19

Polițiștii din Câmpulung au amendat cu 500 de lei o tânără care a semnalat la 112 un posibil furt de lemne

Dorința de a sesiza un posibil caz de furt i-a adus unei tinere o amendă de 500 de lei. Iulia Cojocea, o tânără de 29 de ani, angajată a unei multinaționale din Iași, s-a ales cu amendă după ce a anunțat la Poliția din Câmpulung Moldo­venesc că numărul de înmatriculare al unui vehicul care transportă lemne nu declarase autorităților transportul.

La câteva zile după sesizare, tânăra a primit acasă o amendă de 500 de lei pentru că ar fi folosit abuziv serviciul 112, relatează Ziarul de Iași.

Pe 28 octombrie, tânăra mergea cu mașina către Pojorâta, județul Suceava. În zona Câmpulung Moldovenesc a observat un vehicul format dintr-un cap de TIR și semiremorcă ce trans­porta lemne.

Articolul continuă după reclamă

„Am verificat numărul respectiv pe aplicația Inspectorul Pădurii și scria acolo că nu e nimic înregistrat pe numărul respectiv și să contactez 112. Am sunat la 112 și doamna respectivă a luat și ea numărul pe care i l-am dat, l-a verificat în baza de date și, de asemenea, mi-a zis că nu a găsit nimic înregistrat cu numărul respectiv și că îmi face legătura cu Poliția“, a povestit Iulia.

Tânăra a mai relatat că a discutat telefonic cu un reprezentant al Poliției din Câmpulung, care i-a spus că va mer­ge la fața locului pentru a face verificări. Ulterior, a fost sunată de la Poliție să i se ceară datele de contact.

„Am întrebat pentru ce are nevoie și mi-a zis că trebuie să îmi trimită un răspuns oficial la sesizarea făcută. Zilele trecute am primit o recomandată de la Poliția din Câmpulung în care se spune că am fost amendată cu 500 de lei pentru că am sesizat abuziv serviciul 112. Am sunat azi la Poliția din Câmpulung și mi-au zis că eu am verificat numărul de la capul de TIR, și nu de la semiremorca care transporta lemne“,a declarat tânăra.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au precizat că se vor face verificări cu privire la acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Polițiștii din Câmpulung au amendat cu 500 de lei o tânără care a semnalat la 112 un posibil furt de lemne