Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră la Ploieşti, după o avarie la gaze. Pompierii veniţi să evacueze zona au dat peste un cadavru

Vezi și

Într-o casă pe care veniseră să o evacueze au găsit un bărbat mort. Salvatorii fuseseră chemaţi de urgenţă după ce o ţeavă de gaze a fost avariată de o maşină scăpată de sub control. Şoferul ar fi fugit apoi, spun oamenii care locuiesc în zonă. Poliţiştii au declanşat două anchete în acest caz.

Angajaţii de la gaze repară ţeava pe care -susţin oamenii din zonă- a avariat-o un şofer care ar fi intrat cu maşina în ea, apoi s-ar fi făcut nevăzut. 

Iustin Iordache, vecin:

Ăla care a lovit, am înţeles, a lovit contuarul, un om inconştient, putea să sune peste 2-5 minute. Domnule, s-a întâmplat ceva acolo! Nu se procedează aşa, că sunt gaze.

Vecinii spun că au auzit mai întâi o bubuitură, apoi un sunet șuierat. Când au ieșit şi au văzut ce se întâmplă, au realizat pericolul şi au sunat la 112.

Ionuț Floricică, ISU Prahova:

Ajunşi la faţa locului am balizat zona, am întrerupt circulaţia pe stradă, am încercăm să verificăm dacă în imobilele apropiate se află persoane, am verificat cu aparatele. Era o concentraţie ridicată şi am luat măsurile să evacuăm doi minori şi o persoană adultă din clădirea unde era branşamentul avariat.

Într-una din locuinţe, pompierii au făcut o descoperire şocantă: au găsit un bărbat care nu mai respira.

Bărbatul ar fi decedat cu ore bune în urmă, ar fi constatat medicii. Așa că au fost chemaţi și criminaliştii. Între timp, angajaţii de la gaze au remediat problema.

Acum, poliţiştii fac două anchete. Pe de o parte, verifică dacă, într-adevăr, un șofer a intrat cu mașina în branșamentul de la gaze. Pe de alta, fac cercetări pentru a afla din ce cauză a murit bărbatul de 49 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră la Ploieşti, după o avarie la gaze. Pompierii veniţi să evacueze zona au dat peste un cadavru