Antena Meniu Search
x

Posibilă crimă în Buftea, o bătrână a fost găsită moartă în curtea casei sale: "Vecinii au auzit-o strigând hoţii, hoţii"

O femeie a fost găsită fără viaţă, seara trecută, în curtea casei sale din oraşul Buftea. Tragedia se pare că ar fi început cu un jaf, iar acum sunt luate în calcul două variante: crimă sau pur şi simplu un accident. 

de Alexandra Duminică

la 01.12.2020, 21:49

Vezi și
  • Bătrâna locuia singură, iar întâmplările sunt inexplicabile pentru oamenii din zonă.
  • Vecinii cred că femeia a fost ucisă.

Criminaliştii au facut cercetări la faţa locului şi au ridicat mai multe probe.

O moarte suspectă şi un jaf au îngrozit oamenii din oraşul Buftea. Trupul fără viaţă al unei femei în vârstă de 83 de ani a fost găsit seara trecută în curtea casei sale. Alarma s-a dat în jurul orei 19 când vecinii au auzit strigătele de ajutor ale femeii. 

Nela Muşat: "Vecinii au auzit-o strigând hoţii, hoţii".

Bătrâna locuia singură, iar întâmplările sunt inexplicabile pentru oamenii din zonă. Vecinii cred că femeia a fost ucisă. Cei care au găsit-o au sunat disperaţi la 112.

Nela Muşat: "Un jaf, dar ce să..ce jaf..din moment ce a decedat este un jaf cu crimă. Când au apărut vecinii, a fost zărit un individ sărind gardul în spatele curţii".

Criminaliştii au facut cercetări la faţa locului şi au ridicat mai multe probe.

La colţul străzii au fost găsite şi câteva haine. Poliţiştii încearcă acum să stabilească dacă există o legătură între probele găsite şi evenimentul petrecut aici. Întreaga comunitate este îngrozită şi trăieşte cu teama că un criminal ar putea umbla liber printre ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Posibilă crimă în Buftea, o bătrână a fost găsită moartă în curtea casei sale: "Vecinii au auzit-o strigând hoţii, hoţii"