Antena Meniu Search
x

Poveștile GROAZEI! „Și-a pus soția în genunchi și apoi a pus-o să mănânce prezervativele de pe jos”

Printre cele mai cunoscute „ambasadoare” ale României peste hotare sunt cele denumite generic „fetițe”. Condamnate de mulți dintre noi, prostituatele ajunse pe meleagurile Occidentului au fost transformate în sclavele celor care le-au promis... bunăstarea

Sursa: „În premieră!” Vezi și

Printre cele mai cunoscute „ambasadoare” ale României peste hotare sunt cele denumite generic „fetițe”. Condamnate de mulți dintre noi, prostituatele ajunse pe meleagurile Occidentului au fost transformate în sclavele celor care le-au promis... bunăstarea.

Într-o ierarhie nefocială, România ocupă primul loc la capitolul fete de export, româncele putând fi observate în toate locurile rău famate din Occident, acolo unde bărbații merg și le „achiziționează” pentru câteva zeci de euro.

Câteva povești absolut terifiante au fost dezvăluite în ultima ediție a emisiunii „În premieră”, de la Antena 3. Lucruri neștiute, momente îngrozitoare trăite de prostituate, ani de chin. Toate te fac să le privești cu alți ochi, să le compătimești și să-ți dai seama că le-ai judecat cu mare superficialitate.

 "Noi, pentru bărbaţi, suntem doar nişte obiecte. În care ne golim atunci când avem nevoie. Pentru că, acolo, dacă suna un prost la telefon zicea: "o vreau pe aia", tu te ridicai. Nu conta că ţie îţi e somn sau eşti bolnavă (...) Mă bătea de îmi săreau capacele. Arunca cu mine de pământ, ca pe un câine. Te prindea de cap şi îţi dădea cu picioarele în cap", a spus una dintre fetele intervievate de reporterii Antena 3, dezvăluind astfel clipele de coșmar pe care le trăiesc odată ajunse pe piața sexului din Europa.

Echipa „În premieră” a ajuns pe două dintre cele mai importante „piețe de desfacere” de pe continent. Spania și Italia sunt țările în care proxeneții români fac legea de ani întregi, iar fetele sunt transformate în obiecte fără vlaore, bune doar pentru satisfacerea clientului.

Istorisirea unei tinere absolut superbe pare desprinsă din filmele în care subiectul e prea îngrozitor pentru a crede că este real: „Am rămas orfană de tată. Mama s-a recăsătorit la scurt timp şi ca să scape de povara creşterii unui copil m-a lăsat în grija unei cunoştinţe, un proxenet pe nume Tibi. După an de zile, s-a culcat cu mine, la 12 ani. Şi mi-a zis: De mâine, mergi şi tu la stradă. Şi am spus: "Păi, dar eu nu vreau să merg. Cum să merg? Şi a început să mă bată. Şi am ajuns la stradă. Același proxenet avea soția și amanta printre noi, cele care produceam bani pentru el. A fost în stare să o pună pe soţia lui în genunchi, pentru că a întârziat cinci minute, şi să bage toate prezervativele de pe jos, în gură. Şi să i le dea să le înghită. Maşinile treceau şi i-a băgat toate prezervativele de pe jos în gură. La culcare, la sculare, eram beată. Adică, nu simţeam nimic (...) La un an de zile, am fost plecată în Italia. Vândută. "

Încă nu împlinise 14 ani. Cel care a cumpărat-o ştia că are 17 ani. A dat pe ea 2.000 de euro, dintre care 1.000 erau falşi. Şi pentru asta, tot ea a fost bătută. A ştiut doar atât, că a ajuns la Brescia, după care a ajuns pe o stradă din Milano, unde peste tot se vorbea limba română. Nu sunt multe cifre oficiale, dar se spune că în Milano, 50% dintre prostituate sunt românce, în Roma 70%, iar în Rimini 90%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poveștile GROAZEI! „Și-a pus soția în genunchi și apoi a pus-o să mănânce prezervativele de pe jos”