Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primele imagini din casa unde au sfârșit o mamă și fetița ei de numai 4 anișori, la Bârlad

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a publicat pe pagina oficială de Facebook imagini din apartamentul unde şi-au găsit sfârşitul o mamă de 31 de ani și fetița ei de 4 anișori, după o posibilă intoxicație cu gaze.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.02.2021, 08:47

  • Pompierii au simțit miros de gaz din ușa locuinței.
  • Femeia de 31 de ani și fetița ei de 4 ani nu au mai putut fi salvate.

O fetiță de 4 ani ani și mama ei, o tânără de 31 de ani, au fost găsite moarte, seara trecută, în apartamentul lor din Bârlad.

Apelul la 112 a fost făcut de tatăl copilei, care nu reușea să intre în casă. 

Mama și copila s-ar fi intoxicat cu gaze arse de la o sobă cu care își încălzeau apartamentul

Pompierii au simțit miros de gaz din ușa locuinței.

"Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare/descarcerare, pe strada Vasile Pârvan, bloc FEPA 1 pentru deblocarea ușii unui apartament, acolo unde nimeni nu răspundea.

La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător de gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență.

Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe. La fața locului au fost deplasate două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare.

Din nefericire, cele două victime, o femeie în vârstă de 31 ani și fetița sa în vârstă de patru ani, au fost declarate decedate", a transmis ISU Vaslui într-un mesaj publicat pe Facebook, însoțit de mai multe imagini surprinse la locul tragediei.

Oamenii legii au deschis o anchetă în aceast caz și efectuează cerectări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii celor două decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primele imagini din casa unde au sfârșit o mamă și fetița ei de numai 4 anișori, la Bârlad