Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini filmate în interiorul autocarului strivit, cu evacuarea turiștilor greci. Strigătul de disperare al victimelor rămase captive printre fiare

Imagini de coşmar surprinse imediat după accidentul teribil din zona Unirii. Vacanţa de Crăciun a devenit un iad pentru 47 de turişti din Grecia, după ce autocarul care i-a adus în Bucureşti a fost strivit la intrarea în Pasajul Unirii. Un om a murit şi altul este în stare critică. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 14:13

Vezi și

Un autocar plin cu turişti din Grecia a lovit în plin limitatorul de înălţime de la Pasajul Unirii. În interior erau nu mai puţin de 47 de oameni. Impactul a fost atât de puternic, încât plafonul a fost pur şi simplu turtit. Un om a murit şi altul este în stare critică.

Calvarul prin care au trecut victimele este de nedescris. Imaginile surprinse la scurt timp după impact arată cum turiştii sunt captivi în autocar şi încearcă cu disperare să iasă dintre fiarele contorsionate. Afară, pe caldarâm, se pot observa mai multe haine, dar şi cioburi din parbrizul făcut praf. Agonia este de nedescris. Oamenii din jur încearcă să ajute care cum poate. Au fost clipe de teroare la intrarea în Pasajul Unirii. 

Filmul accidentului de la Pasajul Unirii

Potrivit presei din Grecia, oamenii plătiseră 165 de euro pentru un city-break de Crăciun în Bucureşti, în perioada 22-26 decembrie. Ar fi trebuit să viziteze Palatul Parlamentului, Patriarhia, centrul Capitalei şi Muzeul Satului. Iar în ziua de Crăciun ar fi trebuie să se distreze la Peleş, Bran şi Braşov. 

Pe acelaşi subiect

După ce au intrat in Capitală, în drum spre hotel, autocarul a ajuns pe Bulevardul Tineretului dinspre Bulevardul Mărăşeşti şi apoi, a intrat pe banda care duce spre pasaj. Din cei 47 de oameni care erau în autocar, patru au fost prinşi între fiare. 

Şase minute mai târziu, la 13:29 au început să ajungă ambulanţele.Zeci de echipaje au fost mobilizate pentru intervenţie, iar la scurt timp a ajuns şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Un bărbat nu a putut fi salvat. A murit în drum spre spitalul Floreasca. În total, 24 de oameni au fost răniţi, iar ambulanţele i-au dus la patru spitale din Capitală. O femeie este în stare critică. Ceilalţi turişti au fost duşi la hotel. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor puse la dispoziţie de reporterul Observator Bogdan Dinu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Primele imagini filmate în interiorul autocarului strivit, cu evacuarea turiștilor greci. Strigătul de disperare al victimelor rămase captive printre fiare