Antena Meniu Search
x

Primele imagini video de la tragedia din Neamţ. Cine sunt tinerii care au sfârşit sub TIR, la Bistricioara

Au apărut primele imagini video de la groaznicul accident rutier în care au murit patru tineri, după ce au intrat cu maşina sub un TIR, la Bistricioara, în Neamţ.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.07.2019, 08:24

Au apărut primele imagini video de la groaznicul accident rutier în care au murit patru tineri, după ce au intrat cu maşina sub un TIR, la Bistricioara, în Neamţ.

Accidentul mortal a avut loc, în această dimineaţă, în jurul orei 4.05, pe raza localității Bistricioara, comuna Ceahlău, judeţul Neamţ.

Maşina în care se aflau cei patru băieţi a intrat sub un TIR, fiind aproape „decapotată” în urma impactului, tinerii rămânând încarcerați.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, SMRD, Ambulanță, ISU. 

Accidentul mortal a avut loc, în această dimineaţă, în jurul orei 4.05, pe raza localității Bistricioara, comuna Ceahlău, judeţul Neamţ

La ora 4.50 s-a reușit degajarea tuturor victimelor din mașina. Din păcate, a fost prea târziu pentru toți cei patru tineri, fiind declarat decesul pentru fiecare dintre ei.

„E un coșmar aici. E de neînchipuit. Patru tineri...nu au avut nicio șansă, mașina lor a intrat puternic în camionul care era staționat, nu era nimeni în el din câte am înțeles. Cred că deja încep să vină rudele, se aud plânsete… E crunt. Crunt tare”, a declarat, pentru Vestea, un șofer care a ajuns și el, în urmă cu câteva minute, la locul faptei.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Tinerii morţi la Bistricioara aveau între 18 şi 20 de ani

Trei dintre ei aveau 20 de ani, iar altul 18 ani, toţi fiind din localitatea Bistricioara.

TIR-ul în care a intrat maşina era parcat.

"Din primele cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Ceahlău, conducea un autoturism pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de mers, intrând în coliziune cu un gard și cu semiremorca unui tir, staționat în afara părții carosabile.

Din impact a rezultat decesul atât a conducătorului auto cât și a altor trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, toți din Ceahlău, pasageri în același autoturism. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă", transmit poliţiştii nemţeni.

Trei dintre ei aveau 20 de ani, iar altul 18 ani, toţi fiind din localitatea Bistricioara

Surse citate de Vestea au declarat că cei patru tineri sunt:

Emi C. – 18 ani

Robi S. – 19 ani

Cosmin C. – 20 ani

Vlăduț L. – 20 ani.

Aceleași surse spun că la ora accidentului (4 – 4 și 5 minute dimineața), băieții veneau de la o benzinărie din zonă unde stătuseră la un suc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Primele imagini video de la tragedia din Neamţ. Cine sunt tinerii care au sfârşit sub TIR, la Bistricioara