Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Profesorul care a dansat lasciv în faţa copiilor în tabără nu îşi aduce aminte că ar fi "atins nepotrivit" o elevă. Şcoala ar fi muşamalizat întâmplarea

Profesorul de geografie care dansa lasciv în faţa copiilor în tabără NU este la prima abatere. Şefii lui recunosc că a mai fost sancționat disciplinar pentru comportament neadecvat faţă de elevi. Reporterii Observator au aflat, neoficial, chiar că ar fi existat atingeri nepotrivite între bărbat şi o elevă. Dascălul, însă, nu își amintește nimic şi speră să rămână la catedră. 

de Iulia Pop

la 25.08.2021 , 20:54

Marin Popescu, inspector şef ISJ Timiş: A fost sanctionat cu avertisment. Le vorbea foarte urât. Probabil era pe un piedestal ca şi dascăl şi se uita de sus la ei.

Imaginile cu profesorul de geografie care dansează lasciv în faţa elevilor pe care i-a dus în tabără la mare au declanşat o amplă anchetă la nivelul inspectoratului şcolar Timiș. 

Marin Popescu, inspector şef ISJ Timiş: Vorbim de o recidivă cumva, vorbim de un comportament neadecvat pentru un cadru didactic chiar daca este in vacanta.

Vezi și

Așa s-a aflat că dascălul nu este la prima abatere.

Pe acelaşi subiect

Şcoala ar fi muşamalizat primul scandal în care a fost implicat profesorul

Reporter: Aţi fost informat de către liceul Vlad Ţepeş că anul trecut a depus plângere pentru hărţuire sexuală? Părintele acestei eleve spune că şcoala a muşamalizat totul ca să nu se ajungă la inspectorat. 

Marin Popescu, inspector şef ISJ Timiş: Nu, nu am fost anunţat de acest detaliu! 

Profesorul ar fi atins nepotrivit o elevă pe care o ducea acasă cu mașina. Dascălul e lovit de amnezie şi îşi aminteşte doar de un avertisment din cu totul alte motive. 

Manuel Demian – profesor de geografie: Datorită unor conflicte verbale, am primit un avertisment la nivelul şcolii. Un schimb de replici mai dure. Am mai dus elevi cu maşina, ce-i drept, m-au rugat să îi duc dintr-o parte în alta la şcoală, dar în niciun caz personal. 

Profesorul predă geografia la un liceu teoretic şi la o şcoală generală din Timişoara. Şefii lui îl descriu ca pe un cadru didactic popular în rândul copiilor, căruia îi place să organizeze excursii la munte sau la mare. 

Directorii sunt revoltaţi de atitudinea profesorului de geografie

Directorii celor două unităţi de învăţământ unde are ore sunt revoltaţi. 

Director liceu: Toleranță zero faţă de astfel de manifestări. Acest om mi-a mancat zilele si cu asta am incheiat subiectul

Iulia Pop – reporter Observator: Conducerea liceului Teoretic Vlad Ţepes din Timisoara se delimiteaza total de comportamentul profesorului si spune ca acesta va primi sanctiunea maxima.

Manuel Demian – profesor de geografie: Eu imi doresc sa raman la catedră. Eu sper sa nu fie chiar cea mai dura sanctiune.

Atât şcoala generală, cât şi liceul unde predă profesorul au început cercetarea disciplinară. Profesorul riscă să fie dat afară.  

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Profesorul care a dansat lasciv în faţa copiilor în tabără nu îşi aduce aminte că ar fi "atins nepotrivit" o elevă. Şcoala ar fi muşamalizat întâmplarea