Antena Meniu Search
x

Când vin NINSORILE! ANM a anunţat PROGNOZA METEO până în decembrie

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în următoarele trei luni și la ce fenomene meteo să ne așteptăm în următoarea perioadă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cum va fi vremea în următoarele trei luni și la ce fenomene meteo să ne așteptăm în următoarea perioadă.

Potrivit meteorologilor, ninsori se anunţă abia la sfârşitul lunii noiembrie, iar nopţile geroase se vor simţi în nord şi centru în luna decembrie.

OCTOMBRIE 2017. Temperatura medie va avea valori peste normalul climatologic in sud, sud-est si local in vest si apropiate de normal in restul tarii.

Precipitatiile totale lunare vor fi in general apropiate de mediile multianuale,exceptand regiunile centrale, vestice si estice, unde local acestea vor avea o tendinta spre excedent.

Pe acelaşi subiect

NOIEMBRIE 2017. Temperaturile medii se vor situa peste normalul climatologic in sud, sud-est si local in vest si vor fi apropiate de normal in restul tarii.

Cantitatile totale lunare se vor situa in general in limite normale in cea mai mare parte a teritoriului, local excedentare in regiunile centrale.

DECEMBRIE 2017. Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi cuprinse in limite apropiate de mediile multianuale in majoritatea regiunilor, local mai ridicate decat acestea in sud-estul tarii.

Precipitatiile totale lunare vor fi local excedentare in regiunile centrale si sudice si apropiate de mediile climatologice in restul teritoriului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Când vin NINSORILE! ANM a anunţat PROGNOZA METEO până în decembrie