Antena Meniu Search
x

Video Protest cu sicriu, lumânări, coroane şi colivă, în faţa Primăriei Sectorului 1

Protest inedit în Capitală, în faţa Primăriei Sectorului 1. Zeci de tineri s-au adunat, aseară, pentru "a înmormânta serviciile publice". Aşa că au împărţit colivă şi au aprins lumânări. Oamenii au vrut să lanseze campania de strângere de semnături pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand.

de Alexandra Bucuroiu

la 15.06.2021, 08:48

Vezi și

Ce întrebare vrem să punem noi în cadrul referendumului cetăţenilor din scetorul 1 este: dacă sunt de acord să scoatem gunoiul din sectorul 1 şi din Primărie...?

Cu sicriu, coroane de flori şi cruce. O "înmormântare a serviciilor publice", ca la carte. Aşa au lansat, aseară, zeci de tineri, campania de strângere de semnături pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand. Oamenii au împărţit colivă şi au aprins lumânări. 

Alexandru Dumitrescu - avocat/activist: Calitatea serviciilor publice reflectă în mod absolut direct confortul sau gradul de confort pe care noi îl avem în acest habitus şi calitatea vieţii. 

19 00 din perspectiva gunoaielor meciurile pe care actuala administraţie le are cu o firmă sau cu alta, pe noi nu ar trebui să ne atingă! 

Pe acelaşi subiect

În faţa Primăriei Sectorului 1 au ajuns şi poliţiştii locali, care i-au legitimat pe cei prezenţi. Oamenii au venit să tragă un semnal de alarmă pentru problemele care sunt la nivelul administraţiei publice şi spun ei sunt nemulţumiţi că sunt trataţi cu cea mai mare lipsă de respect din partea funcţionarilor publici. Şi aici vorbim de calitatea serviciilor publice care ele se traduc prin ceea ce găsim pe străzi, dar şi ceea ce găsim la ghişeu, termenele în care ni se soluţionează nişte cereri. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vişinel Bălan - activist: M-a afectat pentru că l-am văzut în fiecare zi. Şi vedeam cum creşte ca volum şi încercam să înţeleg până unde duce conflictul personal. 

Alexandra Bucuroiu - reporter Observator: De pe strada Polonă până la intersecţia cu strada Mihai Eminescu, pe o distanţă de un kilometru sunt saci întregi de gunoaie. de tot felul. De la cartoane până la dormeza de la pat, dar şi de resturi menajere descompuse, toate zac grămadă pe această stradă. 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, speră să finalizeze în această dimineaţă contractul prin care administraţia locală să poată plăti direct sortatorii de deşeuri, iar aceştia să-şi deschidă porţile pentru compania Romprest

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Protest cu sicriu, lumânări, coroane şi colivă, în faţa Primăriei Sectorului 1