Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre a stat singur în cameră, în prima noapte de la Rahova

În prima noapte petrecută la Rahova, Radu Mazăre a fost singur în cameră şi a citit istorie şi geografie. Fostul edil spune că nu se teme de puşcăriile din ţară, după ce a trecut printr-o închisoare africană, unde nu a avut pat şi toaletă.

de Redactia Observator

la 21.05.2019, 20:08

Vezi și

În prima noapte petrecută la Rahova, Radu Mazăre a fost singur în cameră şi a citit istorie şi geografie. Fostul edil spune că nu se teme de puşcăriile din ţară, după ce a trecut printr-o închisoare africană, unde nu a avut pat şi toaletă. Astăzi, fostul edil a fost adus la Instanţa Supremă pentru confirmarea mandatului de arestare emis în lipsă, după fuga în Madagascar. A apărut în faţa aceluiaşi judecător care l-a condamnat în două dosare, dar a refuzat să facă declaraţii.

După prima noapte în puşcărie, Radu Mazăre a apărut public la Instanţa Supremă. A fost adus cu o maşină a Penitenciarului Rahova, încătuşat şi înconjurat de şase jandarmi şi poliţişti. A apărut în faţa aceluiaşi judecător care l-a condamnat de două ori.  

Radu Mazăre a fost adus sub escortă la Instanţa Supremă la ora 13 şi 50 de minute. Un complet de trei judecători trebuie să confirme astăzi mandatul de arestare emis în lipsă, în ianuarie 2018, după ce Radu Mazăre a fugit în Madagascar încălcând controlul judiciar.

A stat în sala de judecată jumătate de oră, dar s-a folosit de dreptul la tăcere. A vorbit cu judecătorii prin avocaţii săi. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o scrisoare trimisă presei, Radu Mazăre a catalogat sentinţa drept absurdă şi revoltătoare.

Fostul edil al Constanţei a stat singur în cameră la Penitenciarul Rahova şi a citit articole de geografie şi istorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Radu Mazăre a stat singur în cameră, în prima noapte de la Rahova