Antena Meniu Search
x

Video Reacția ministrului Sorin Grindeanu, după tragedia din Călimănești: Niciun cuvânt nu poate alina pierderea

Explozie Călimănești. Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a transmis condoleanțe familiilor celor patru muncitori care și-au pierdut viața, noaptea trecută, în urma deflagrației produse în localitatea Călimănești, județul Vrancea, la o magistrală de gaze aflată pe un șantier de pe autostrada A7.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.09.2023, 11:15

Reacția ministrului Sorin Grindeanu, după tragedia din Călimănești: Niciun cuvânt nu poate alina pierderea - Hepta

Niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după explozia urmată de incendiu de pe autostrada A7, în Călimănești, județul Vrancea, în care au murit patru oameni și cinci au fost răniți.

"În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi. În urma accidentului de pe șantierul autostrăzii A7, în care și-au pierdut viața 4 muncitori, transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate", a scris ministrul Transporturilor pe Facebook,  joi dimineață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Sorin Grindeanu a precizat că a fost și este în permanentă legătură cu constructorul Autostrăzii Moldovei și cu autoritățile care au intervenit la locul tragediei.

Patru oameni au murit și cinci au fost răniți, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Călimănești, județul Vrancea, după o explozie urmată de incendiu la magistrala de gaz din zona Autostrăzii A7. Victimele erau angajați ai societății care executa lucrările la Autostrada Moldovei.

Momentul exploziei a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Explozie la Călimănești, în Vrancea. Patru muncitori au murit pe loc, alți cinci au fost răniți

Reamintim că patru oameni au murit, iar alţi cinci au fost răniţi, după ce o magistrală de gaz din localitatea Călimăneşti a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost urmat de o explozie, iar din primele informații se pare că muncitorii care operau un utilaj au atins conducta. Cei patru muncitori care și-au pierdut viața erau angajaţi ai unei firme care lucrează la construcţia autostrăzii A7.

Planul roşu de intervenţie a fost activat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.30. La faţa locului au intervenit şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, patru ambulanţe SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple a ISU Vrancea şi cinci ambulanţe ale SAJ Vrancea. Incendiul a fost lichidat după circa trei ore.

Potrivit ISU Vrancea, explozia s-a produs din cauza fisurării magistralei de transport gaze naturale și apariția scânteilor mecanice, urmare a executării lucrărilor pe șantierul autostrăzii A7.

Alimentarea cu gaze naturale nu a fost întreruptă la Focşani, Adjud şi Odobeşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Reacția ministrului Sorin Grindeanu, după tragedia din Călimănești: Niciun cuvânt nu poate alina pierderea