Antena Meniu Search
x

Regatul mafioţilor de nunţi

Românii care controlează piaţa neagră a mariajelor între homosexuali, la Londra, nu se tem de nimic. În reportajul filmat cu camera ascunsă de un reporter sub acoperire, tinerii îşi dau numele reale.

Vezi și

Românii care controlează piaţa neagră a mariajelor între homosexuali, la Londra, nu se tem de nimic. În reportajul filmat cu camera ascunsă de un reporter sub acoperire, tinerii îşi dau numele reale.

Cele sub care pot fi găsiţi, cu uşurinţă şi pe reţele de socializare. Şi asta deşi departamentul pentru Imigrări şi poliţia britanică sunt deja pe urmele lor după ce au spus, în faţa camerei, toate secretele afacerii lor ilegale. Aranjau, pe bani grei, căsătorii pentru a-i ajuta pe imigranţii extra-comunitari să rămână în ţară. Postul de televiziune BBC a difuzat noi fragmente din reportajul realizat cu o cameră ascunsă.

Alexandra este doar una dintre miresele scoase la ofertă. Şi totodată unul dintre membrii reţelei de escroci.

Nunta pe care o pune acum la cale este a şasea de care se ocupă personal aşa că ştie în amănunt cum să înşele vigilenţa autorităţilor.

Pentru ca totul să pară cât mai real, ajutată de alţi membri ai bandei, Petru şi Ricardo, tânăra organizează chiar şi o şedinţă foto cu viitoarea parteneră. Pozele urmează să fie prezentate autorităţilor, drept dovadă a unei relaţii reale şi trainice. Practic, ceea ce fac aceşti români respectă o reţetă mai veche. Pun la cale căsătorii fictive, prin care bărbaţi şi femei care nu ar avea dreptul să locuiască şi să muncească în Marea Britanie capătă aceste drepturi. Acum, că şi persoanele de acelaşi sex se pot căsători, pentru escroci s-au deschis noi posibilităţi de a fenta legea.

Este mai greu să identifici semnele unei escocherii la cupluri de acelaşi sex decât la cuplurile femeie-bărbat.

Prezentate autorităţilor competente şi difuzate ieri şi pe postul britanic de televiziune BBC, imaginile care demască reţeaua de români au făcut valuri în Regat. Confruntaţi cu un număr tot mai mare de căsătorii fictive, oficialii anti-imigraţie pregătesc deja înăsprirea condiţiilor pentru astfel de mariaje.

Numai în Londra, 30% dintre căsătorii sunt, de fapt, încheiate pentru a păcăli Departamentul de Imigrări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Regatul mafioţilor de nunţi