Antena Meniu Search
x

Revelionul bucătarilor a fost sărbătorit în stil boieresc la Sibiu

40 de bucătari din toată ţara, care au lucrat în noaptea dintre ani, s-au strâns aseară la Orlat, în Mărginimea Sibiului, pentru a sărbători Revelionul. Locul ales pentru petrecere a fost un conac boieresc şi asta pentru că tema revelionului a fost bufetul regal.

Vezi și

40 de bucătari din toată ţara, care au lucrat în noaptea dintre ani, s-au strâns aseară la Orlat, în Mărginimea Sibiului, pentru a sărbători Revelionul. Locul ales pentru petrecere a fost un conac boieresc şi asta pentru că tema revelionului a fost bufetul regal, inventat în urmă cu sute de ani de regii Angliei.

Masa plină cu bucate tradiţionale organizată în stil boieresc le-a marcat perfect trecerea dintre an, chiar dacă a fost sărbătorită cu câteva zile întârziere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două zile au lucrat intens bucătarii pentru acest festin împărătesc. Echipa dobrogeană a venit cu un preparat regal - raţă umplută cu sarmale - vedeta revelionului. O zi întreagă a stat pe foc, ca rezultatul să fie unul excepţional.

Nici peştele nu a lipsit din peisajul domnesc al bucătarilor.

Conacul din Sibiu le-a creat ambientul regal potrivit. Mai ales că organizatorii se gândeau de mult timp la un asemenea eveniment.

40 de bucatari profesinisti din toata tara s-au strans la Orlat, in Marginimea Sibiului, sa petreaca la Revelionul bucatarilor. Locul ales pentru petrecere a fost un conac boieresc pentru ca tema revelionului a fost bufetul regal inventat in urma cu sute de ani de regii Angliei. Bucatarii au pregatit o masa imparateasca, plina cu preparate sofisticate.

Cei 40 de bucatari au lucrat in noaptea de Revelion, iar acum au venit sa se distreze, marcand trecerea in 2019 un pic mai tarziu, dar cu mese incarcate demne de un festin imparatesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiecare bucatar a gatit ceva special pentru masa cu iz regal. Rata umpluta cu sarmale a fost vedeta revelionuliu bucatarilor.

Dupa ce au inchinat o cupa cu sampanie, bucatarii s-au infruptat din preparatele sofitisticate pregatite. Bucatarii au petrecut la revelionul lor pana dimineata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Revelionul bucătarilor a fost sărbătorit în stil boieresc la Sibiu