Antena Meniu Search
x

Rică Răducanu, decizie radicală după ce a fost jefuit în timp ce dormea în propria casă

Rică Răducanu a fost jefuit în somn, în propriul apartament! Hoţii au intrat noaptea pe fereastră, la etajul 1 al unui bloc din Mangalia, şi l-au lăsat fără acte şi banii de vacanţă, câteva mii de lei şi sute de euro.

Vezi și

Rică Răducanu a fost jefuit în somn, în propriul apartament! Hoţii au intrat noaptea pe fereastră, la etajul 1 al unui bloc din Mangalia, şi l-au lăsat fără acte şi banii de vacanţă, câteva mii de lei şi sute de euro. Nu e prima oară când fostul portar al echipei de fotbal care a dus România la Campionatul Mondial din Mexic a fost călcat de hoţi. Supărat, Rică Răducanu vrea să renunţe la proprietate.

De patru zile, fostul portar al Rapidului şi al echipei naţionale nu mai are somn. În timp ce se afla în vacanţă, la Mangalia, hoţii au intrat pe fereastră, noaptea, şi i-au furat banii, actele şi telefonul chiar de lângă patul în care dormea. 

RICĂ RĂDUCANU, fost fotbalist:

Au văzut maşina, ştiau că vin, de ce nu au venit când nu sunt eu pe acolo?

Hoţii s-ar fi căţărat pe grilajul apartamentului de la parter ca să ajungă în casa fostului sportiv, aflată la etajul 1.  

Rică Răducanu crede că infractorii l-au urmărit. Ştiau că obişnuieşte să doarmă noaptea cu geamurile deschise, ca să audă valurile. Fostul portar suspectează că ar putea fi aceiaşi hoţi care i-au mai intrat o dată în casă, în urmă cu trei ani. Nu exclude să fie cunoscuţi în cartier. 

RICĂ RĂDUCANU, fost fotbalist:

Sunt asa de suparat, nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. Imi pare rău că a zis nevasta mea că mai bine puneam gratii. Parcă sunt la pârnaie, ce dracu, mai bine o vând. 

Rică Răducanu şi-a cumpărat apartamentul de lângă mare în urmă cu 30 de ani. Speră ca Poliţia să-i găsească pe suspecţi şi să-i recupereze actele. La bani nu se mai gândeşte. Chiar glumeşte pe seama pagubei. 

RICĂ RĂDUCANU, fost fotbalist:

Am avut si eu ceva ca un baiat care pleaca in concediu singur, fete pe la mare, stii cum e. Mai bine veneau fete, mă duceam cu ele sa cheltuiesc toti banii si nu-mi părea rau. 

Poliţia din Mangalia a făcut un apel la turişti şi la localnici să-şi ia măsuri împotriva oaspeţilor nedoriţi. 

CRISTINA VASILE, purtător de cuvânt la IPJ Constanţa:

Să se asigure că atât ferestrele, cât şi usile locuinţelor în care îşi petrec vacanţele sunt încuiate, iar depozitarea banilor sau a altor bunuri de valoare să fie făcută în locuri sigure. 

Rică Răducanu mai are o dorinţă. Să-i întâlnească pe cei care i-au intrat în casă neinvitaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Rică Răducanu, decizie radicală după ce a fost jefuit în timp ce dormea în propria casă